Menu

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα

14 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑμεΑ 2019

 


ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμες/οι  Κυρίες/Κύριοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) είναι το δευτεροβάθμιο κοινωνικο-συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τα άτομα με Νοητική Αναπηρία, Αυτισμό, Σύνδρομο Down, Εγκεφαλική Παράλυση, Κινητικές και Πολλαπλές Αναπηρίες και έχει μέλη της πάνω από 200 Σωματεία Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα.

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ στα πλαίσια του Κρατικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2019, επιθυμεί να προβεί σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, για τα άτομα που θα συμμετέχουν (κατασκηνωτές, συνοδούς και λοιπό προσωπικό ευθύνης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ).

Στους όρους, για τους καλυπτόμενους κινδύνους, που θα περιέχει το συμβόλαιο θα θέλαμε να συμπεριληφθούν και οι παρακάτω προσθήκες:

·  Το συμβόλαιο θα καλύπτει τα άτομα με αναπηρία και το προσωπικό ευθύνης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ που εργάζεται στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από Ιούλιο 2019 έως  Σεπτέμβριο 2019.

 

·  Η μέγιστη διάρκεια κάθε κατασκηνωτικής περιόδου, συνεπώς και ασφαλιστικής κάλυψης, θα είναι 10 ημέρες και για τους κατασκηνωτές και για τους  συνοδούς, συντονιστές, ιατρούς, νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό, προσωπικό γενικών καθηκόντων, υπευθύνους ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανά κατασκήνωση.

 

·  Η ασφαλιστική κάλυψη να παρέχεται από τη στιγμή που ο γονέας παραδίδει τον κατασκηνωτή στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, κατά τη διάρκεια παραμονής του στον κατασκηνωτικό χώρο, αλλά και στις διάφορες εξόδους που πραγματοποιούν οι Φορείς στο πλαίσιο του Προγράμματος. Επίσης, πρέπει να παρέχεται κάλυψη για μετάβαση από την κατασκήνωση προς το νοσοκομείο και το αντίστροφο, σε περιπτώσεις που η διακομιδή γίνεται είτε με ασθενοφόρο, είτε με ταξί.

 

·  Κάλυψη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, των μελών του Γενικού Συμβουλίου και των προσώπων που έχουν εξουσιοδοτηθεί και μετακινούνται από και προς τις κατασκηνώσεις, με σκοπό να εποπτεύουν τη σωστή λειτουργία του Κατασκηνωτικού Προγράμματος.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 

1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ                     10.000€

 

2. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ    10.000€

 

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ  10.000€

 

4. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

    ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η΄ ΕΑΝ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ

    ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ            3.000€

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: 4.000 άτομα περίπου

 

Παρακαλούμε πολύ όπως μας αποστείλετε, μέχρι τις 21 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, την προσφοράς σας για το ως άνω θέμα.

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,    

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             

                                           

                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

«Ιούλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
24252627282930
1234567
8910

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ξημερώματα της 10ης Ιουλίου 2019, έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρός ανεμοστρόβιλος) έπληξαν την κατασκήνωση της Ν. Περάμου  Καβάλας του Δήμου Παγγαίου στην οποία ήδη φιλοξενούνται 174 άτομα (σύνολο κατασκηνωτών και προσωπικού συνοδείας τους) και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις και υποδομές της κατασκήνωσης, καθιστώντας αυτή μη λειτουργική και μη ασφαλή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.....

Read more
11

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις βραδινές ώρες της 10ης Ιουλίου 2019, έντονα καιρικά φαινόμενα  έπληξαν την κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής του Δήμου Πολυγύρου (από την οποία είχαν ήδη αποχωρήσει τις πρωινές ώρες 290 άτομα -κατασκηνωτές ΑμεΑ και προσωπικό συνοδείας- όπου φιλοξενούνταν κατά τη διάρκεια της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου) και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις και υποδομές της κατασκήνωσης....

Read more
12

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ &ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΣΕ Ν.ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ & ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ & ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μετά την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων προσώπων και υπηρεσιών (υπεύθυνοι των Δήμων, Πρόεδροι των κατασκηνώσεων με τα συνεργεία και τους εργαζόμενους των Δήμων, Πυροσβεστική υπηρεσία, προσωπικό της ΠΟΣΓΚΑμεΑ), που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα... 

Read more
1314
151617

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΗΣ Ε΄ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΞΟΧΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑμεΑ 2019

Για άλλη μια χρονιά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να βαίνουμε προς τα τέλη του μηνός Ιουλίου και να μην υπάρχει καμία ενημέρωση από πλευράς Δήμου για την έναρξη και τις ακριβείς ημερομηνίες υλοποίησης του Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ, στην Ε΄ Παιδική Εξοχή Αγίου Ανδρέα, γεγονός που έχουμε τονίσει..... 

Read more
18192021
22232425262728
2930311234


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
Reset