Menu

Νέα

Νέα

7 Δεκεμβρίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑΠΡΟΣ: Φορείς-μέλη της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Για μια ακόμη φορά, όλοι εμείς, οι γονείς, οι κηδεμόνες, τα αδέλφια, οι οικογένειες των ατόμων με Νοητική Αναπηρία, Αυτισμό, Σύνδρομο DOWN, Εγκεφαλική Παράλυση, Βαριές και Πολλαπλές Αναπηρίες, ενώσαμε τη φωνή μας και τη φωνή των παιδιών μας με τη φωνή χιλιάδων μελών του Εθνικού Αναπηρικού Κινήματος, αλλά και απλών πολιτών, και συμβάλαμε τα μέγιστα στην επιτυχή διοργάνωση των τριών συλλαλητηρίων που πραγματοποιήθηκαν στις 1, 2 και 3 Δεκέμβρη στο Ηράκλειο της Κρήτης, στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα αντίστοιχα, στα πλαίσια της 3ης Δεκέμβρη, Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ.

Με τη μαζική και δυναμική μας παρουσία, για μια ακόμη φορά, στείλαμε ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι, η ημέρα αυτή είναι ημέρα αγώνα για την προστασία και προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των παιδιών μας, ατόμων με βαριές αναπηρίες.

Με την ενότητα μας, που διαχρονικά αποτέλεσε τη δύναμη μας, δηλώσαμε πως είμαστε παρόντες και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανένα να στερήσει το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια των παιδιών μας-ΑμεΑ και των οικογενειών μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους, φορείς- μέλη της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ, μεμονωμένους  γονείς, κηδεμόνες, εργαζόμενους σε δημόσιες και γονεϊκές δομές, εργαζόμενους στην εκπαίδευση των παιδιών μας, συγγενείς, φίλους, αλλά και απλούς πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα κινητοποίηση.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τον καθημερινό και άοκνο αγώνα μας για την πρόσβαση των παιδιών μας, στην υγεία, την εκπαίδευση, τις ποιοτικές υπηρεσίες Διημέρευσης και Διαβίωσης στην κοινότητα.

Δεσμευόμαστε ότι θα δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη φωνή μας, τη φωνή των παιδιών μας-ΑμεΑ, για να σταθούμε άξιοι εκπρόσωποι των πλέον ευάλωτων και αόρατων πολιτών, πιο αποφασιστικά από ποτέ.


Για όλους εμάς, η παραίτηση δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ επιλογή. 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Για το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια!

 


Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                               

                                                                   ΙΩΑΝΝΗΣ  ΛΥΜΒΑΙΟΣ                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

«Απρίλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και ειδικότερα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»........

Read more
567
89

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ "ΒΗΜΑΤΙΖΩ"

Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» »....

Read more
10

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου - Διάγνωση - Συμβουλευτική - Αποκατάσταση (Κ.Π.Ε.)" στο πλαίσιο του "Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ)" για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και ειδικότερα στο πλαίσιο του... 

Read more
1112

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΒΕ), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», λειτουργώντας ως δικαιούχος της πράξης «Δια βίου μάθηση ατόμων που διαβιούν κάτω του ορίου της απόλυτης φτώχειας στην ειδικότητα φροντιστών – συνοδών ΑμεΑ» με κωδικό ΟΠΣ 5010815......

Read more
1314
15161718192021
22232425262728
293012345


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
Reset