Menu

Νέα

Νέα

19 Μαρτίου 2019

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 19ου ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16 & 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Συγκρότηση σε σώμα της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, μετά τις αρχαιρεσίες του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου, στις 16&17 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα»

 

Μετά τις αρχαιρεσίες πoυ έγιναν στις 17 Μαρτίου 2019 (στο κτίριο της ΕΣΑμεΑ, στην Ηλιούπολη), η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανακοίνωσε τα ονόματα όσων εκλέχθηκαν στο Γενικό Συμβούλιο, με βάση το σταυρό προτίμησης, καθώς όσων εκλέχθηκαν στην Ελεγκτική Επιτροπή. Κατόπιν, συνεδρίασαν τα μέλη του νεοκλεγέντος Γενικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, και εν συνεχεία ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα ως εξής:

 

1.      Πρόεδρος:  Μοσχολιός Ιωάννης (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

2.      Α΄Αντιπρόεδρος:  Ζουμπουλίδης Σπυρίδων (εκπρόσωπος πολλαπλών αναπηριών)

3.           Β΄Αντιπρόεδρος: Τζαμούσης Χρήστος (εκπρόσωπος συνδρόμου Down& αισθητηριακών αναπηριών)

4.      Γενική Γραμματέας: Ζαφειροπούλου Φωτεινή (εκπρόσωπος αυτισμού)

5.      Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Καπέλος Θωμάς (εκπρόσωπος αυτισμού)

6.      Ταμίας: Κουκοβίνης Χρήστος (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

7.      Αναπληρωτής Ταμίας: Κασίμης Νικόλαος (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

8.      Οργανωτικός Γραμματέας: Λυμβαίος Ιωάννης (εκπρόσωπος εγκεφαλικής παράλυσης)

9.      Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων: Ιωάννου Κυριακή (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

 

 

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΣΓΚΑμεΑ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει άοκνα τον αγώνα της Ομοσπονδίας για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών μας και των οικογενειών μας.


Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας και πρέπει όλοι να συνεχίσουμε μαζί ενωμένοι σαν γροθιά, μαζί με την ΕΣΑμεΑ, μαζί με κάθε μονάδα του αναπηρικού κινήματος, όπως μέχρι σήμερα πορευτήκαμε.


Οι αποφάσεις του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, ο προγραμματισμός δράσης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ που εγκρίθηκε από το Συνέδριο, τα δικαιώματα των παιδιών μας όπως αυτά απορρέουν από τη Σύμβαση και το Σύνταγμα και προπάντων το υπέρτατο δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας ΑμεΑ και για τις οικογένειές μας συνεχίζουν να είναι ο οδηγός και το πλαίσιο των καθημερινών μας δράσεων, στόχων, διεκδικήσεων και προσπαθειών.  


Καλούμε όλους τους συναδέλφους γονείς να συστρατευθούν σε αυτόν τον κοινό αγώνα, σε αυτή τη νέα πορεία, στην ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο, κ. Ι. Μοσχολιό στο 6979-446443 και με την Γ. Γραμματέα κα Φ. Ζαφειροπούλου στο 6936-061392.

 

 

 

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

«Απρίλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
25262728293031
1234

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και ειδικότερα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020»........

Read more
567
89

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ Ν. ΚΙΛΚΙΣ "ΒΗΜΑΤΙΖΩ"

Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» »....

Read more
10

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΕΦΗΒΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου - Διάγνωση - Συμβουλευτική - Αποκατάσταση (Κ.Π.Ε.)" στο πλαίσιο του "Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ)" για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και ειδικότερα στο πλαίσιο του... 

Read more
1112

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΣΒΕ), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», λειτουργώντας ως δικαιούχος της πράξης «Δια βίου μάθηση ατόμων που διαβιούν κάτω του ορίου της απόλυτης φτώχειας στην ειδικότητα φροντιστών – συνοδών ΑμεΑ» με κωδικό ΟΠΣ 5010815......

Read more
1314
15161718192021
22232425262728
293012345


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
Reset