Menu

Νέα

Νέα

14 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑμεΑ 2019

 


ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμες/οι  Κυρίες/Κύριοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) είναι το δευτεροβάθμιο κοινωνικο-συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τα άτομα με Νοητική Αναπηρία, Αυτισμό, Σύνδρομο Down, Εγκεφαλική Παράλυση, Κινητικές και Πολλαπλές Αναπηρίες και έχει μέλη της πάνω από 200 Σωματεία Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα.

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ στα πλαίσια του Κρατικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2019, επιθυμεί να προβεί σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, για τα άτομα που θα συμμετέχουν (κατασκηνωτές, συνοδούς και λοιπό προσωπικό ευθύνης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ).

Στους όρους, για τους καλυπτόμενους κινδύνους, που θα περιέχει το συμβόλαιο θα θέλαμε να συμπεριληφθούν και οι παρακάτω προσθήκες:

·  Το συμβόλαιο θα καλύπτει τα άτομα με αναπηρία και το προσωπικό ευθύνης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ που εργάζεται στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται από Ιούλιο 2019 έως  Σεπτέμβριο 2019.

 

·  Η μέγιστη διάρκεια κάθε κατασκηνωτικής περιόδου, συνεπώς και ασφαλιστικής κάλυψης, θα είναι 10 ημέρες και για τους κατασκηνωτές και για τους  συνοδούς, συντονιστές, ιατρούς, νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό, προσωπικό γενικών καθηκόντων, υπευθύνους ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανά κατασκήνωση.

 

·  Η ασφαλιστική κάλυψη να παρέχεται από τη στιγμή που ο γονέας παραδίδει τον κατασκηνωτή στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, κατά τη διάρκεια παραμονής του στον κατασκηνωτικό χώρο, αλλά και στις διάφορες εξόδους που πραγματοποιούν οι Φορείς στο πλαίσιο του Προγράμματος. Επίσης, πρέπει να παρέχεται κάλυψη για μετάβαση από την κατασκήνωση προς το νοσοκομείο και το αντίστροφο, σε περιπτώσεις που η διακομιδή γίνεται είτε με ασθενοφόρο, είτε με ταξί.

 

·  Κάλυψη των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, των μελών του Γενικού Συμβουλίου και των προσώπων που έχουν εξουσιοδοτηθεί και μετακινούνται από και προς τις κατασκηνώσεις, με σκοπό να εποπτεύουν τη σωστή λειτουργία του Κατασκηνωτικού Προγράμματος.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ 

1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ                     10.000€

 

2. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ    10.000€

 

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ  10.000€

 

4. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

    ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η΄ ΕΑΝ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ

    ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ            3.000€

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: 4.000 άτομα περίπου

 

Παρακαλούμε πολύ όπως μας αποστείλετε, μέχρι τις 21 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00, την προσφοράς σας για το ως άνω θέμα.

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,    

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             

                                           

                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

«Ιούλιος 2019»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2425

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμεΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης: Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Νοητική Υστέρηση: Παροχή Υπηρεσιών Ημερήσιας φροντίδας, Παραμονής και Δικτύωσης για Άτομα με Νοητική Υστέρηση.....

Read more
2627282930
1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

Το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» ενεργώντας ως δικαιούχος της πράξης με τίτλο «ΚΔΗΦ – ΑΜΚΕ Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης», ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων και προσκαλεί τα ενδιαφερόμενα άτομα με αναπηρία να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής...

Read more
23

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΔΗΦ ΑμεΑ "ΚΥΨΕΛΗ" ΛΕΣΒΟΥ

Το αναγνωρισμένο Σωματείο με την επωνυμία «Μικτό Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. η «Κυψέλη», κάνει γνωστό ότι για την κάλυψη των κενών θέσεων δυνητικά ωφελούμενων   από τις  3/7/2019 έως 31/7/2019 , οι δυνητικά άμεσα ωφελούμενοι της δομής που λειτουργεί  ως Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.μεΑ και συγκεκριμένα τα άτομα με κινητικές αναπηρίες ή με αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία.... 

Read more
4567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
Reset