Δελτία Τύπου

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

21/3/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΘΕΜΑ: «ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ»
 

Μόνο θλίψη και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει το γεγονός ότι ο Υπουργός Υγείας, κ. Α. Λοβέρδος, τέσσερεις ημέρες πριν τη λήξη της απογραφής των δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων, με δημόσιες δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μίλησε για χιλιάδες «μαϊμού» αναπήρους, που δεν έχουν απογραφεί, για συνταρακτικές αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως την Παρασκευή, από τον αρμόδιο Υφυπουργό, κ. Μ. Μπόλαρη!

Στην πραγματικότητα δόθηκε το πράσινο φως στα κανάλια για έναν ανηλεή χωρίς στοιχεία διασυρμό της Αναπηρικής Οικογένειας.
Εμείς αισθανόμαστε ότι γυρίζουμε σε άλλες εποχές, σε Ρωμαϊκές Αρένες, όπου Χριστιανοί γίνονταν βορρά λεόντων προς τέρψιν του πλήθους…
Αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει ακόμη παρέμβει κανένας Εισαγγελέας για όσα ακούγονται ως διαφθορά Πολιτικών, Νομαρχών, Δημάρχων, Ιατρών, Υπηρεσιακών Παραγόντων, σε στημένες «Εταιρείες Παραγωγής Αναπήρων»!

Περιμένουμε από την επίσημη Πολιτεία να μας προστατεύσει και αναμένουμε να μας δοθεί βήμα για να ακουσθούν δημόσια οι θέσεις που έχουμε κατά καιρούς εκφράσει.

Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι σχεδιάζουν την οριζόντια περικοπή των Αναπηρικών Επιδομάτων με τρόπους ιδιαζόντως ειδεχθείς, μέσω τηλεοπτικών καμερών!

Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι κάποιοι –έντεχνα- στρέφουν την Ελληνική Κοινωνία απέναντι στην Αναπηρική Οικογένεια!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο, κ. Ι. Λυμβαίο στο 210-5236501 ή στο 6936-577899 και με το Γ. Γραμματέα, κ. Χ. Νάστα στο 6936-577898

 

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ