Ανακοινώσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΔΥΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/10/2012, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

8/10/2012ΠΡΟΣ: Φορείς-Μέλη Περιφερειών Θεσσαλίας, Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Θέμα: «Συνάντηση Φορέων Θεσσαλίας, Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Σάββατο 13/10/2012, στη Θεσσαλονίκη»

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στη συνάντηση φορέων Περιφερειών Θεσσαλίας, Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 13.00, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Συνδρόμου Down Βορείου Ελλάδος (Καρανιβάλου 31, Κ. Τούμπα) στη Θεσσαλονίκη, υπό τον Πρόεδρο, τη Β΄ Αντιπρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, προκειμένου να συζητηθούν τα εξής θέματα:

  1. Γενική ενημέρωση από τον Πρόεδρο, τη Β΄ Αντιπρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ
  2. Αξιολόγηση και απολογισμός Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ 2012-Προτάσεις φορέων για την αναμόρφωση, αναβάθμιση και συνέχιση λειτουργίας του Κ.Π. ΑμεΑ από την ΠΟΣΓΚΑμεΑ
  3. Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης: Συνέχιση λειτουργίας τους, συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ, προτάσεις για τη βιωσιμότητά τους και τη δημιουργία νέων Στεγών
  4. ΚΕΠΑ και ΕΟΠΥΥ-Πανελλαδική Κινητοποίηση της 23/10/2012 στα κατά τόπους ΚΕΠΑ ανά την Ελλάδα
  5. Συνέδριο ΕΣΑμεΑ στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα
  6. Προτάσεις-Τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων που συμμετέχουν στη σύσκεψη

Στη σύσκεψη, κάθε φορέας θα συμμετέχει με 2 μέλη του Δ.Σ. και η παρουσία και συμμετοχή όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, τόσο ως προς το σκέλος της ενημέρωσης, όσο και ως προς την ανταλλαγή απόψεων και τη διατύπωση-κατάθεση προτάσεων επί των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν το χώρο.

Οι προτάσεις ή και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο πραγματοποίησης της συνάντησης, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Συλλόγου Συνδρόμου Down Βορείου Ελλάδος στο τηλέφωνο: 2310-925000.

                                                          Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,   
                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΑΣ

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ