Ανακοινώσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ-ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/10/2013 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

21/10/2013ΠΡΟΣ: Φορείς-Μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ Περιφερειών  Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Θέμα: «Συνάντηση Φορέων Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, την Παρασκευή 25/10/2013, στη Θεσσαλονίκη»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας που έχει αναπτύξει και συνεχίζει η ΠΟΣΓΚΑμεΑ με τους φορείς-μέλη της ανά την Ελλάδα για την καλύτερη ενημέρωση και οργάνωση της κοινής δράσης μας επί των προβλημάτων που απασχολούν το χώρο, παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στη δεύτερη συνάντηση-σύσκεψη φορέων Περιφερειών Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/10/2013, στη Θεσσαλονίκη και ώρα 17.30, στις εγκαταστάσεις της ΕΕΠΑΑ-Παράρτημα Θεσσαλονίκης (Βερατίου 5, όπισθεν Σιδηροδρομικού Σταθμού), υπό τον Πρόεδρο και τη Β΄ Αντιπρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, προκειμένου να συζητηθούν τα εξής θέματα:
  1. Γενική ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τη Β΄ Αντιπρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ
  2. Απολογισμός Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ 2013-Προτάσεις για την αναμόρφωση, αναβάθμιση και συνέχιση λειτουργίας του Κ.Π. ΑμεΑ από την ΠΟΣΓΚΑμεΑ
  3. Πανελλαδική Κινητοποίηση ΕΣΑμεΑ στις 31/10/2013 στο Υπουργείο Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα, ΕΚΑΣ, ΚΕΠΑ, ανασφάλιστους, αναπηρικά αυτοκίνητα και χρηματοδότηση φορέων ΝΠΙΔ Μ.Κ.Χ. κ.α.
  4. Ειδική Εκπαίδευση
  5. Προτάσεις-Τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων που συμμετέχουν στη σύσκεψη

Στη σύσκεψη, κάθε φορέας θα συμμετέχει με 2 μέλη του Δ.Σ. και η παρουσία και συμμετοχή όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη, τόσο ως προς το σκέλος της ενημέρωσης, όσο και ως προς την ανταλλαγή απόψεων και τη διατύπωση-κατάθεση προτάσεων επί των σοβαρών θεμάτων που απασχολούν το χώρο.

Οι προτάσεις ή και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των φορέων θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως στους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τόπο πραγματοποίησης της συνάντησης, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2310-241287 (Γραμματεία της ΕΕΠΑΑ Θεσσαλονίκης), καθώς και με την Αντιπρόεδρο κα Ζαφειροπούλου στο τηλ. 6936-061392.

 

                                                          Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,   
                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                      ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΑΣ

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ