Δελτία Τύπου

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : "Επιχειρώντας αλλιώς" ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ

23/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

1ο Συνεδρίο Κοινωνικής επιχειρηματικότητας

 «Επιχειρώντας αλλιώς»

Οι Κοινωνικές Επιχειρήσεις ως Εργαλείο Ανάπτυξης

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013,

Αίθουσα Ερμής του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7-9, Αθήνα)
 

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, διοργανώνεται στην Αθήνα το 1ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, με θέμα: «Επιχειρώντας αλλιώς» από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο την αποτελεσματική ενημέρωση για τις προοπτικές, την αξία και τις ιδιαιτερότητες της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, την παρακίνηση ενδιαφερόμενων και την ανάπτυξη συνεργειών και δικτύωσης μεταξύ επιχειρηματιών και υποψήφιων κοινωνικών επιχειρηματιών, αναδεικνύοντας το δεύτερο συνθετικό του όρου «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, κορυφαίοι ακαδημαϊκοί, λήπτες αποφάσεων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, επιχειρηματίες, επενδυτές και υποψήφιοι κοινωνικοί επιχειρηματίες θα ανταλλάξουν απόψεις και  θα συζητήσουν για τις προοπτικές ανάπτυξης του τρίτου τομέα της οικονομίας, στην Ελλάδα.

Κεντρικός Ομιλητής του Συνεδρίου είναι ο Arnaud Mourot, Δ/ντής Γαλλίας, Ελβετίας & Βελγίου του Διεθνούς Δικτύου Ashoka, το οποίο εκπροσωπεί 3.000 κοινωνικούς επιχειρηματίες από 70 χώρες.
 

Η είσοδος  στο συνέδριο είναι ελεύθερη . Για τη διευκόλυνση της διοργάνωσης του Συνεδρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν  ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/epixeirwntas-alliws

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τα σχετικό δελτίο τύπου που ακολουθεί, να επισκεφθείτε  την ιστοσελίδα http://conference.as-prosvasis.org ή να επικοινωνήσετε με την κα Μαίρη Χάλαρη στο τηλ. 215 560206.

 
Δελτίο Τύπου


 

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ