Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ : ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

21/2/2014Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΟ-ΩΘΗΣΗ», κοινή πρωτοβουλία της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, της Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων και Κατάρτισης ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ε.Π.Ε, της ΕΣΑμεΑ, του ΗΑΤΤΑ, του Κ.Μ.Ο.Π. και του Ι.Μ.Ε. &Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Πρόσβαση στον Τουρισμό- Ώθηση στην Εργασία: Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ανέργους/ες με αναπηρία στον τουριστικό κλάδο στης Περιφέρειας Αττικής» σας προσκαλεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014
                               
στην Ημερίδα με θέμα :

«Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και Άτομα με Αναπηρία: Σύγχρονος Μοχλός Ανάπτυξης ενός Προσβάσιμου σε Όλους Τουριστικού Προϊόντος»


Η Ημερίδα θα λάβει χώρα στην αίθουσα «ΝΙΚΗ», στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα)
 

και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 09:00

 

Την παραπάνω Ημερίδα διοργανώνει η ΠΟΣΓΚΑμεΑ στο πλαίσιο εφαρμογής της Δράσης 18 «Δημοσιότητα και Ευαισθητοποίηση για την προσέλκυση των ομάδων στόχων και την ευρύτερη διάδοση του σχεδίου» της εν λόγω Πράξης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα αναλυθεί η συμβολή της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην τουριστική ανάπτυξη, με τη συμμετοχή πολιτών με αναπηρία τόσο ως εργαζομένων, όσο και ως καταναλωτών τουριστικών αγαθών και υπηρεσιών.

Την επίσημη Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της ημερίδας θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :

Πρόσκληση και Πρόγραμμα 

 

 

 

 

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ