Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΦΟΡΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΠΑμεΑ 2013

14/4/2014ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί Συνάδελφοι και Αγαπητοί Συνεργάτες του Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ,

Σας γνωρίζουμε ότι οι βεβαιώσεις παρακράτησης φόρου για όσους απασχολήθηκαν στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ 2013 έχουν ήδη ξεκινήσει να αποστέλλονται στους Φορείς που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, απ’ όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις προμηθευτούν.

Πιο συγκεκριμένα για τους Φορείς που φιλοξενήθηκαν στις Κατασκηνώσεις Μεταμόρφωση Χαλκιδικής και Ν. Περάμου Καβάλας οι βεβαιώσεις έχουν αποσταλεί κεντρικά στο παράρτημα της ΕΣΑμεΑ, στη Θεσσαλονίκη (δ/νση: Βασιλίσσης Όλγας 114, τηλ. 2310-842742). Όσοι Φορείς ή συνοδοί μεμονωμένων κατασκηνωτών βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μπορούν να παραλάβουν το σχετικό φάκελο από το γραφείο της ΕΣΑμεΑ, ενώ για τους εκτός Θεσσαλονίκης θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά από τις επόμενες ημέρες.

Για τους Φορείς που φιλοξενήθηκαν στην Κατασκήνωση «Κοκκίνη Χάνι» στο Ηράκλειο Κρήτης οι βεβαιώσεις έχουν αποσταλεί στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» (δ/νση: Σταθμός Α.Τ. ΟΤΕ, Ν. Αλικαρνασσός, Ηράκλειο, τηλ. 2810-344094) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις παραλάβουν από εκεί. 

Οι δε Φορείς, που φιλοξενήθηκαν στις υπόλοιπες Κατασκηνώσεις θα παραλάβουν ταχυδρομικώς το φάκελο, με τις βεβαιώσεις παρακράτησης φόρου, από τις επόμενες ημέρες και μπορούν να επικοινωνούν με την Ομοσπονδία στα τηλ. 210-5236501, 5230423 για οποιαδήποτε πληροφορία.

Κλείνοντας, εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους όπως συμβουλευτούν κάποιον ειδικό Λογιστή – Φοροτεχνικό για την ορθή συμπλήρωση της Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος, με το ποσό φόρου που παρακρατήθηκε από την ΠΟΣΓΚΑμεΑ και αποδόθηκε στην αρμόδια ΔΟΥ, ποσό το οποίο αναγράφεται πάνω στις σχετικές βεβαιώσεις παρακράτησης φόρου που πρόκειται να παραλάβετε.   

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους !!

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,  
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                  

                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                        ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΑΣ

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ