Ανακοινώσεις

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ 18ο ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΣΤΙΣ 9 ΚΑΙ 10 ΜΑΙΟΥ 2015

23/1/2015ΠΡΟΣ: ΦΟΡΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΠΟΣΓΚΑμεΑ


ΘΕΜΑ: «Υπενθύμιση αποστολής δικαιολογητικών για εκπροσώπηση στο 18ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στις 9 και 10 Μαΐου 2015»


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το υπ΄αρ. 886/7-11-2014 έγγραφο της Ομοσπονδίας μας με θέμα: «Προκήρυξη του 18ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στις 9 & 10 Μαΐου 2015 στην Αθήνα», σας δόθηκαν –βάσει του Καταστατικού της ΠΟΣΓΚΑμεΑ- επαρκείς οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει η εκλογή των αντιπροσώπων κάθε σωματείου, για το προσεχές Συνέδριο στις 9 και 10 Μαΐου 2015 στην Αθήνα.

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, όσοι φορείς έχουν διενεργήσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Συνέδριο και έχουν έτοιμα τα σχετικά δικαιολογητικά, να μας τα αποστείλουν ΑΜΕΣΑ και να μην περιμένουν την ημερομηνία της λήξης της προθεσμίας αποστολής τους, προκειμένου να έχουμε μια αρχική εικόνα του συνολικού αριθμού των Συνέδρων, για τον καλύτερο προγραμματισμό του Συνεδρίου (ξενοδοχεία, γεύματα, αίθουσα, μετακινήσεις κ.ο.κ.).

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι, όσοι από τους φορείς-μέλη δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Ομοσπονδία, να το πράξουν άμεσα, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο Συνέδριο.

Το Συνέδριο είναι το κυρίαρχο όργανο της Ομοσπονδίας και η εκπροσώπηση των φορέων-μελών σε αυτό, είναι η «φωνή» κάθε παιδιού με αναπηρία και κάθε οικογένειας, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων και της καλύτερης ποιότητας ζωής όλων μας. Γι αυτό η παρουσία σας στο Συνέδριο της 9 και 10 Μαΐου 2015 είναι μείζονος σημασίας.

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                       ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                         ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΑΣ 

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ