Ανακοινώσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ-ΜΕΛΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10/2015

19/10/2015
ΠΡΟΣ: ΦΟΡΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΠΟΣΓΚΑμεΑ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΘΕΜΑ: Κάλεσμα σε ειδική σύσκεψη φορέων-μελών και εργαζομένων φορέων-μελών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας την Τετάρτη, 21/10/2015»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας καλούμε την Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 18:00, στα γραφεία της ΕΣΑμεΑ Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 114, 3ος όροφος), σε ειδική σύσκεψη των φορέων-μελών και των εργαζομένων των φορέων-μελών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για το διεκδικητικό πλαίσιο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και για τα οργανωτικά θέματα της συμμετοχής μας στο μεγάλο πανελλαδικό/παν-αναπηρικό συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου 2015 στην Αθήνα, καθώς και για τη μαζική συμμετοχή των φορέων-μελών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και των μελών τους στο συλλαλητήριο.

Παρακαλούμε πολύ όλους τους συναδέλφους των προεδρείων και 1 τουλάχιστον εκπρόσωπο των εργαζομένων από κάθε φορέα να συμμετέχουν σε αυτή την ειδική σύσκεψη.

Αυτή τη στιγμή, κεκτημένα ετών (όπως επιδόματα, παροχές, γονεϊκές δομές, αναπηρικές συντάξεις), που καταφέραμε μετά από πολύ δύσκολες μάχες, εμείς οι γονείς για τα παιδιά μας, μαζί με ολόκληρο το αναπηρικό κίνημα της χώρας, κινδυνεύουν να χαθούν και η ευθύνη πλέον θα είναι και του καθενός από εμάς ξεχωριστά.


Η συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο είναι ηθική υποχρέωση, η οργανωμένη μαζική και πλατειά συμμετοχή σε αυτό, είναι αδήριτη ανάγκη!!!


Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ