Ανακοινώσεις

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΥΑ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 18 ΤΟΥ ΕΚΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΣΥΔ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΙΟΥ- ΤΡΟΦΕΙΟΥ

7/6/2016Προς: Φορείς-Μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ

Κοιν: -Γραφείο Υπουργού Υγείας, κ. Ξανθού
          -Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Πολλάκη
          -Γραφείο Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χουλιαράκη
          -ΕΣΑμεΑ


ΘΕΜΑ: «Υπογραφή ΚΥΑ για τροποποίηση του άρθρου 18 του ΕΚΠΥ, για την υπογραφή συμβάσεων ΕΟΠΥΥ με ΣΥΔ και καταβολή του ειδικού νοσηλείου-τροφείου»Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά από επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης αναφορικά με το μείζονος σημασίας θέμα της έκδοσης της ΚΥΑ για την τροποποίηση του άρθρου 18 του ΕΚΠΥ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ με τις ΣΥΔ και της καταβολής του προβλεπόμενου ειδικού νοσηλείου, ενημερωθήκαμε ότι αυτή η περιβόητη ΚΥΑ υπεγράφη και έχει προωθηθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Πολάκη γιατί τήρησε τη δέσμευση που ανέλαβε έναντι όλων υμών για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υπογραφής της ΚΥΑ, περισσότερο όμως όλους εσάς τους συναδέλφους που λειτουργείτε ΣΥΔ για τον μαζικό, δυναμικό και απόλυτα κοινό αγώνα που δώσαμε μέχρι τώρα.

Σ αυτό τον αγώνα σας καλούμε να συνεχίσετε να συμμετέχετε μέχρι την ολοκλήρωση και τη δικαίωσή του, που θα επέλθουν με την υπογραφή συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ και την καταβολή του νοσηλείου τροφείου ΣΥΔ.

Ελπίζουμε αυτή να ήταν η τελευταία πράξη του δράματος.

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        


  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ