Δελτία Τύπου

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΔ

14/7/2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΔ »Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι επιτέλους ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία διαπραγμάτευσης και συμφωνίας με την αρμόδια Επιτροπή του ΕΟΠΥΥ για την πολυπόθητη σύμβαση μεταξύ ΣΥΔ-ΕΟΠΥΥ, σε εφαρμογή των κείμενων διατάξεων για το ειδικό νοσήλειο-τροφείο ΣΥΔ και εισάγεται άμεσα  στο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ προς έγκριση.

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ, με αίσθημα ευθύνης έναντι του δικαιώματος των παιδιών μας για τη διαβίωση στην κοινότητα, με σεβασμό και υπευθυνότητα στον αγώνα όλων των γονέων που έφτιαξαν και λειτουργούν ΣΥΔ για την αποφυγή της ασυλοποίησης των παιδιών μας, έδωσε σκληρή μάχη τις τελευταίες 20 ημέρες με την Επιτροπή Διαπραγμάτευσης και με ισχυρές διαπραγματευτικές θέσεις, κατάφερε εντέλει να ενσωματωθούν το σύνολο των θέσεων και των προτάσεών της (που αποτελούν θέσεις και προτάσεις των φορέων μελών της που λειτουργούν ΣΥΔ) στο κείμενο της σύμβασης που εγκρίθηκε σήμερα.

Μια ακόμα μάχη κερδήθηκε! Θα είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση μέχρι την οριστική μας δικαίωση και την υπογραφή της Σύμβασης μεταξύ των φορέων μας και του ΕΟΠΥΥ, την καταβολή εντέλει του ειδικού νοσηλείου-τροφείου και την επιβίωση του θεσμού των ΣΥΔ.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη και είμαστε βέβαιοι πως η στάση που έχουμε κρατήσει όλοι μαζί μέχρι τώρα με ομοψυχία, ενότητα, μαχητικότητα και αλληλεγγύη θα φέρει και την τελική νίκη για τις ΣΥΔ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας καθώς και στην Πρόεδρο της Επιτροπής Διαπραγμάτευσης του ΕΟΠΥΥ, κα Γιαννακού.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο, κ. Ι. Λυμβαίο στο 6936-577899 και με το Γ. Γραμματέα κ. Ι. Σπηλιόπουλο στο 6936-192399.

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ