Ανακοινώσεις

ΔΙΟΡΘΩΣΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ-ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΣΕ ΣΥΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

10/11/2017ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ


ΠΡΟΣ: Φορείς-μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ που λειτουργούν ΣΥΔ  


Θέμα: «Διόρθωση-τροποποίηση νέου εντύπου-γνωμάτευσης παραπομπής σε ΣΥΔ για την αποπληρωμή τους, από τον ΕΟΠΥΥ»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις, 9/11/2017, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, κ. Ι. Λυμβαίος, μαζί με τον Οργανωτικό Γραμματέα, κ. Χρ. Τζαμούση και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, κ. Ν. Κασίμη παρευρέθηκαν σε ειδική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, με τον Πρόεδρο και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε προβλήματα που προέκυψαν κατά τον ιατρικό έλεγχο των δικαιολογητικών των ΣΥΔ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την αποπληρωμή του ειδικού νοσηλείου-τροφείου των ΣΥΔ από τον ΕΟΠΥΥ.

Πιο συγκεκριμένα σας ενημερώνουμε ότι στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση θα μπορέσετε να βρείτε το νέο έντυπο-γνωμάτευση παραπομπής σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Διαμερίσματα-Οικοτροφεία), το οποίο παρακαλούμε να συμπληρώνεται εφεξής για όλες τις νέες υποβολές και σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού του ΕΟΠΥΥ (σχ. ανακοίνωση υπ’αρ.: ΔΒ3Γ/1740 /9-11-2017 ) και να κατατίθεται στον ΕΟΠΥΥ, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): xnikolidaki@eopyy.gov.gr, με θέμα: Νέο Έντυπο Ψυχολόγου για ΣΥΔ.  

ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ:
http://www.eopyy.gov.gr/Article/DisplayArticle?id=03f42971-af6d-4463-adab-fbeb5b706273ΕΝΤΥΠΟ ΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ
: Για όσες ΣΥΔ δεν έχουν αποστείλει μέχρι σήμερα συμπληρωμένο το ανωτέρω έντυπο παρακαλείσθε όπως άμεσα και εντός εβδομάδας συμπληρώσετε και αποστείλετε το νέο διορθωμένο έντυπο, ανά ωφελούμενο.

Για κάθε ωφελούμενο η αποστολή του νέου εντύπου θα γίνεται ξεχωριστά κάθε φορά και όχι συγκεντρωτικά σ’ένα e-mail για όλους τους ωφελούμενους μαζί, προκειμένου ν’αποφευχθεί μπλοκάρισμα του ανωτέρου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΕΟΠΥΥ.  


Το συγκεκριμένο έντυπο, στη μορφή που έχει σήμερα, είναι αποτέλεσμα επίμονων και επίπονων συνεχών προσπαθειών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, από αρχές Ιουλίου (σχ. έγγραφο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ http://www.posgamea.gr/drastiriotites_show.asp?id=431 ).

Επίσης, όσοι Φορείς ΣΥΔ κατέθεσαν ελλιπή δικαιολογητικά παρακαλούμε όπως ΑΜΕΣΑ τακτοποιήσουν τις ελλείψεις τους, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία καταβολής του Ειδικού Νοσηλείου-Τροφείου ΣΥΔ.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι εντός των επόμενων ημερών, εντός του Νοεμβρίου, έχουμε ζητήσει και θα πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη για τη διαδικασία, τα δικαιολογητικά και το χρονοδιάγραμμα καταβολής και των αναδρομικών ειδικού νοσηλείου-τροφείου ΣΥΔ, που προβλέπει ο νόμος, από 1-1-2016 μέχρι την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης κάθε ΣΥΔ.

Για τ’αποτελέσματα αυτής της σύσκεψης θα ενημερωθείτε με σχετική επιστολή της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας με σχετική ανακοίνωση-εγκύκλιο που αρμοδίως θα εκδώσει ο ΕΟΠΥΥ.  

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,    
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                            

             ΙΩΑΝΝΗΣ  ΛΥΜΒΑΙΟΣ                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ