Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/12/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

1/12/2017ΠΡΟΣ: Φορείς-μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ που επιχορηγούνται από την Περιφέρεια Αττικής

              

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση για παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής τη Δευτέρα, 4/12/2017, και ώρα 11:00 το πρωί»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι δεδομένης της μέχρι σήμερα μη καταβολής της επιχορήγησης για το έτος 2017 του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Περιφερειών στα γονεϊκά ΝΠΙΔ μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα -πιστοποιημένους- Φορείς παροχής υπηρεσιών α΄/θμιας και β΄/θμιας κοινωνικής φροντίδας, τη Δευτέρα, 4/12/2017, και ώρα 11:00 το πρωί, εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων-μελών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ της Περιφέρειας Αττικής και αντιπρόσωποι της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας στο κεντρικό Κτίριο της Περιφέρειας Αττικής στη Λεωφόρου Συγγρού .

Η ΑΜΕΣΗ και μαζική ανταπόκρισή σας είναι πολύ σημαντική για αυτό της ζωτικής σημασίας θέμα, όχι μόνο για τις δομές μας και τους εργαζόμενους σε αυτές, αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.

Το «ΖΗΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ», δεν είναι μόνο το σύνθημά μας, είναι στάση ζωής και με αυτό θα πορευόμαστε στο διαρκή αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών μας και των οικογενειών μας.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 4/12/2017, ώρα 11:00 π.μ., εκπρόσωποι των Φορέων-μελών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ συναντιόμαστε στην Περιφέρεια Αττικής με αίτημά μας η Περιφερειάρχης Αττικής, κα Ρ. Δούρου να δώσει ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ στην κωλυσιεργία και τον εμπαιγμό που υφιστάμεθα. 

 Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                           

 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΛΥΜΒΑΙΟΣ                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ