Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΓΟΝΕΪΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

4/12/2017ΠΡΟΣ: Φορείς-μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ που επιχορηγούνται από την Περιφέρεια Αττικής

              

ΘΕΜΑ: « Ενημέρωση για την αναβολή της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής, που αφορά στην καταβολή της επιχορήγησης του έτους 2017 σε πιστοποιημένες Γονεϊκές Δομές Κοινωνικής Φροντίδας »

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι, η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Αττικής (που αφορούσε στην άμεση καταβολή της επιχορήγησης του έτους 2017) αναβάλλεται, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρ. Δούρου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, κ. Παπαχρυσοβέργη Κοσμά, καθώς και έγγραφης ενημέρωσης όπου δύνονται εξηγήσεις και διευκρινήσεις για το πως έχει ακριβώς η κατάσταση και που εντοπίζεται το πρόβλημα.

Επισημαίνεται ότι ήδη η Περιφέρεια Αττικής έχει εκδώσει και προωθήσει τα 26 χρηματικά εντάλματα για έλεγχο προς τον αρμόδιο Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και εν συνεχεία θ’ακολουθήσει η διαδικασία της εξόφλησης, ενώ για τα υπόλοιπα 22 χρηματικά εντάλματα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και μέσα στην εβδομάδα θα προωθηθούν και εκείνα στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ως εκ τούτου, ματαιώνεται η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας που είχε προγραμματιστεί και εντός της εβδομάδας αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα επισκεφθεί τον αρμόδιο Επίτροπο, προκειμένου να του επισημάνει τη σημαντικότητα της επιχορήγησης αυτής για τους γονεϊκούς Φορείς της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και να του ζητήσει την επίσπευση της όλης διαδικασίας για την άμεση καταβολή της επιχορήγησης εντός των επόμενων ημερών.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το θέμα και βρισκόμαστε σε διαρκή ετοιμότητα, με σκοπό να διαφυλάξουμε την απρόσκοπτη λειτουργία των πιστοποιημένων γονεϊκών Δομών που παρέχουν υπηρεσίες α΄/θμιας και β΄/θμιας κοινωνικής φροντίδας προς όφελος των παιδιών και των οικογενειών μας.

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                           

  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΛΥΜΒΑΙΟΣ                      ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ