Δελτία Τύπου

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010

1/6/2010

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα, 31 Μαΐου 2010, σύσσωμη η ηγεσία της ΠΟΣΓΚΑμεΑ και της ΕΣΑμεΑ, καθώς και πλήθος γονιών και Ατόμων με Αναπηρία, διαδήλωσαν έξω από το κτίριο της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, προκειμένου να αποσυρθεί η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τη μη λειτουργία των κατασκηνώσεων του Αγίου Ανδρέα και της Κερατέας το καλοκαίρι του 2010.

Η συστράτευση και οι συντονισμένες ενέργειές μας είχαν τελικά θετικό αποτέλεσμα. Πετύχαμε –παρά τις μεγάλες διοικητικές και οικονομικές δυσκολίες- την ανατροπή της προηγούμενης απόφασης της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής και επομένως την προάσπιση του θεσμού των κατασκηνώσεων για ΑμεΑ, με τη λειτουργία τελικά των δύο από τις μεγαλύτερες κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα –του Αγίου Ανδρέα και της Κερατέας-που φιλοξενούν 900 Άτομα με Αναπηρία και τους συνοδούς τους.

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ ζητά από τους φορείς που συμμετέχουν στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα να τακτοποιήσουν τις όποιες διοικητικές εκκρεμότητες έχουν (δελτία κατασκηνωτών, αιτήσεις συνοδών κ.λ.π.) και να είναι σε εγρήγορση, για τη διευθέτηση των λεπτομερειών, που αφορούν στο σωστό προγραμματισμό και γενικότερα στην εύρυθμη λειτουργία του Κατασκηνωτικού Προγράμματος 2010.

 

 

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ