Ανακοινώσεις

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ 6 &7 ΜΑΪΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΟ 17ο ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ

15/4/2011

                                                                                               ΠΡΟΣ: Φορείς-Μέλη της ΠΟΣΓΚΑμεΑ 
                                                                                                          που θα συμμετάσχουν 
                                                                                                          στο 17ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο


ΘΕΜΑ: «Μετακινήσεις και διαμονή Συνέδρων στις 6 & 7 Μαΐου 2011 για το 17ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ»

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω επισημάνσεις, που αφορούν στη μετακίνησή σας και στη διαμονή σας στο ξενοδοχείο «ΚΑΨΗΣ» (Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη) στις 6 και 7 Μαΐου 2011:

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι μετακινήσεις των Συνέδρων από την Περιφέρεια θα πραγματοποιηθούν:

  • Με ιδιωτικό αυτοκίνητο, μόνο για Συνέδρους από τους Νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών, Κιλκίς, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι με το ίδιο Ι.Χ θα μετακινηθούν τουλάχιστον 2 άτομα των οποίων τα στοιχεία θα αναγραφούν ευκρινώς σε ειδικό σημείο του σχετικού εξοδολογίου.
(ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: για όσους Συνέδρους από τους παραπάνω νομούς επιθυμούν να μετακινηθούν με Ι.Χ. η αποζημίωση είναι 0,25 € ανά χιλιόμετρο και η διανυθείσα απόσταση θα υπολογίζεται από το      κέντρο  του Νομού μέχρι τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με επίσημους πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων. Παράδειγμα: Έστω Σύνεδρος μετακινείται από την Πρώτη Σερρών στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ για το Συνέδριο και επιστρέφει στον τόπο κατοικίας του, η χιλιομετρική του αποζημίωση θα υπολογιστεί ως εξής: Σέρρες-Θεσσαλονίκη-Σέρρες 95χλμ+95χλμ= 190χλμ Χ 0,25= 47,50€).
  • Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ ή με τραίνο (όχι πρώτη θέση) για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις μετακινήσεων Συνέδρων και μόνο για μια διαδρομή από και προς τη Θεσσαλονίκη

 

  • Με αεροπλάνο (όχι business class) μόνο για Συνέδρους από και προς νησιωτική Ελλάδα.).

 

  • Δεν θα καλυφθούν μετακινήσεις με ταξί.

 

(Σας επισημαίνουμε ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατάτε   τα εισιτήρια, τις αποδείξεις διοδίων και όσοι μετακινηθούν με  αεροπλάνο, τις κάρτες επιβίβασης. Η πληρωμή θα γίνει αφού αποσταλούν ταχυδρομικά στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ και τα πρωτότυπα παραστατικά εξόδων της επιστροφής κάθε Συνέδρου στον τόπο προορισμού του. ΠΡΟΣΟΧΗ! Έξοδα που δεν συνοδεύονται από πρωτότυπα παραστατικά, δεν θα γίνουν δεκτά προς αποζημίωση από την Ομοσπονδία).

 

 

ΑΦΙΞΕΙΣ

 Παρασκευή 6/5/2011:

-Φορείς που θα έρθουν από Παρασκευή και θα έχουν 2 διανυκτερεύσεις (Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Μαΐου 2011) από τους Νομούς: Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Αττικής, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Αιτωλοακαρνανίας, ¶ρτας, Πρέβεζας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου, Δωδεκανήσων.

Σάββατο 7/5/2011 (αφίξεις έως την ώρα έναρξης του Συνεδρίου):

-Φορείς που θα έχουν 1 διανυκτέρευση (Σάββατο 7/5/2011) από τους Νομούς: Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς,  Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Πέλλας, Ημαθίας,  Πιερίας, Λάρισας, Μαγνησίας

 

                                                                      ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι Σύνεδροι από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα θα φιλοξενηθούν σε δίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου «ΚΑΨΗΣ» (Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη)  και όχι σε μονόκλινα. Σε περίπτωση που κάποιος Σύνεδρος επιθυμεί να διαμείνει σε μονόκλινο, θα καταβάλλει τη διαφορά. Επίσης, θα καλυφθεί διαμονή σε τρίκλινα δωμάτια μόνο σε περιπτώσεις Συνέδρων που είναι ζευγάρι και θα διαμείνουν μαζί με το ανάπηρο παιδί τους.

-Οι Σύνεδροι κάθε φορέα θα διαμείνουν στο ίδιο δίκλινο δωμάτιο, εφόσον είναι του ιδίου φύλου. Αν είναι διαφορετικού φύλου, θα μοιραστούν το δωμάτιό τους  με Σύνεδρο από οποιοδήποτε άλλο φορέα.

-Επίσης, αν οι Σύνεδροι του ίδιου φορέα είναι ανδρόγυνο με διαφορετικά επώνυμα, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί άμεσα, ώστε να τακτοποιηθούν στο ίδιο δωμάτιο.

-Για τα δωμάτια θα επικοινωνείτε μόνο με την ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην Αθήνα και συγκεκριμένα με την κυρία Μαρία Ιωακειμίδου στα τηλ. 210-5236501/ 210-5230423).

 

     ΔΙΑΤΡΟΦΗ
 
Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής μόνο για τους εκλεγμένους Συνέδρους κάθε φορέα και όχι για άλλα πρόσωπα, τα οποία τυχόν τους συνοδεύουν. Θα καλυφθούν δύο δείπνα εκτός ξενοδοχείου και με ταμειακή απόδειξη έως 15€ κατ΄άτομο, που εκτιμάται ότι θα χρειαστεί για τις 6 & 7/5/2011 και μόνο για τους Συνέδρους, που προέρχονται από περιοχές εκτός Ν. Θεσσαλονίκης. Επίσης, δε θα καλυφθούν δαπάνες για τηλεφωνήματα και ποτά, καθώς και για φαγητό εκτός των γευμάτων που καλύπτει η ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

 

Μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν το Συνέδριο όσοι το επιθυμούν ως παρατηρητές, χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου και χωρίς να τους καλυφθούν δαπάνες μετακίνησης, διαμονής, διατροφής.

 

 

 

 

Με εκτίμηση,
Για την Εκτελεστική Επιτροπή
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΣ                   ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ

 

 

 

 

Επιστροφή


12/11/2018 12:35:06 μμ