Ανακοινώσεις

ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ " ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

25/11/2016


Ο Συνήγορος του Πολίτη μας απέστειλε σήμερα τον Πρακτικό Οδηγό "Εθελοντισμός και Δικαιώματα του Παιδιού" για την προσφορά εθελοντικών υπηρεσιών σε παιδιά και εφήβους.

Πρόκειται για μια σημαντική δράση του Συνηγόρου του Πολίτη, ο οποίος επισημαίνει ότι είναι ένα προϊόν πολύχρονης δράσης του Συνηγόρου και ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων δημοσίων φορέων και μη κυβερνητικών οργανώσεων που παρέχουν εθελοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, με στόχο το σχεδιασμό εργαλείων εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού και τη δεοντολογία που απορρέει από αυτήν.


Το συγκεκριμένο πρακτικό οδηγό για την προσφορά εθελοντικών υπηρεσιών σε παιδιά παρουσιάζει τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, ο Συνήγορος του Πολίτη, με αφορμή τη συμπλήρωση 27 χρόνων από την υιοθέτηση της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Ο οδηγός θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Εθελοντισμός και Δικαιώματα του Παιδιού», από τις 10 πμ έως τη 1 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο).


Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να δείτε τον Πρακτικό Οδηγό «Εθελοντισμός και Δικαιώματα του Παιδιού»http://www.0-18.gr/downloads/Ethelontismos.pdf

Επιστροφή


15/11/2018 1:31:37 μμ