Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

12 Φεβρουαρίου 2019

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ & ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΣΤΙΣ 16 & 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΟ 19ο ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ


ΠΡΟΣ: Φορείς-Μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ

                                                                                           

ΘΕΜΑ: «Υπενθύμιση για δικαιολογητικά και πληροφορίες για μετακινήσεις και διαμονή Συνέδρων στις 16 & 17 Μαρτίου 2019, για το 19ο Εκλογο-απολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ»

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την αποστολή των δικαιολογητικών των αρχαιρεσιών λήγει την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, πέραν αυτής της ημερομηνίας οποιαδήποτε αποστολή θεωρείται εκπρόθεσμη, ενώ η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 24 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και για το λόγο αυτό αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας.

Εν συνεχεία, παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω επισημάνσεις, που αφορούν στη μετακίνηση, τη διαμονή και τη διατροφή των Συνέδρων, στα πλαίσια διεξαγωγής του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ.

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ


Οι μετακινήσεις των Συνέδρων από την Περιφέρεια θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Α. Όλες οι μετακινήσεις θα πραγματοποιηθούν με το οικονομικότερο μεταφορικό μέσο, δηλαδή πλοίο, τρένο-ΚΤΕΛ, αστικές συγκοινωνίες, προαστιακός σιδηρόδρομος και μετρό.

Β. Μετακινήσεις συνέδρων που θα πραγματοποιηθούν με αυτοκίνητο Ι.Χ., θα αποζημιωθούν με 0,15€/χλμ, με ανώτατο ποσό αποζημίωσης τα 150€ ανά Ι.Χ. και μόνο εφόσον με το όχημα μετακινούνται 2-4 σύνεδροι (σημειώνεται ότι, στην χιλιομετρική αποζημίωση δεν περιλαμβάνονται τα πάσης φύσεως διόδια του Ε.Ο.Δ. και των διοδίων της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, καθώς και τα εισιτήρια πλοίων πορθμείων, τα οποία αποζημιώνονται στο ακέραιο).  Κατά τη συμπλήρωση του σχετικού εξοδολογίου, ο κάθε σύνεδρος θα επισυνάπτει φ/α της άδειας κυκλοφορίας του Ι.Χ. ιδιοκτησίας του και τα διόδια της διαδρομής ως αποδεικτικά της μετακίνησής του.

Γ. Για τους συνέδρους που προέρχονται από τους νομούς Θεσ/νίκης, Σερρών, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, θα μισθωθεί λεωφορείο 60 θέσεων που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 15/3/2019, ώρα 12:00 από την οδό Μοναστηρίου στη Θεσ/νίκη έναντι Σ.Σ. Θεσ/νίκης και θα επιστρέψει στο ίδιο σημείο (με ενδιάμεση στάση το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) την Κυριακή 17/3/2019 περίπου στις 22:30.

[ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: για όσους Συνέδρους από τους παραπάνω νομούς επιθυμούν να μετακινηθούν με Ι.Χ. η αποζημίωση είναι 0,15 € ανά χιλιόμετρο και η διανυθείσα απόσταση θα υπολογίζεται από το κέντρο του Νομού μέχρι την Αθήνα, σύμφωνα με επίσημους πίνακες χιλιομετρικών αποστάσεων. Παράδειγμα: Έστω Σύνεδρος μετακινείται από Λαμία σε ένα από τα ξενοδοχεία της Γλυφάδας για το Συνέδριο και επιστρέφει στον τόπο κατοικίας του, η χιλιομετρική του αποζημίωση θα υπολογιστεί ως εξής: Λαμία-Αθήνα-Λαμία=214χλμ+214χλμ= 428χλμ Χ 0,15= 64,20€ (στην αποζημίωση δεν περιλαμβάνονται τα διόδια).]

Τέλος επισημαίνεται ότι το ανωτέρω λεωφορείο θα πραγματοποιήσει και όλες τις μετακινήσεις συνέδρων από και προς το ξενοδοχείο διαμονής των συνέδρων στη Γλυφάδα, ενώ το Ι.Χ. της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιεί κοντινές μετακινήσεις συνέδρων (εφόσον υπάρχει ανάγκη), καθώς επίσης και μετακινήσεις από το κτίριο της ΕΣΑμεΑ προς τους σταθμούς μετρό Ελληνικού και Αλίμου (κυρίως την Κυριακή και όποια στιγμή χρειαστεί, μόνο όμως για τους συνέδρους από την Περιφέρεια) και δεν θα καλυφθούν μετακινήσεις με ταξί.


ΠΡΟΣΟΧΗ:  Κατ’ εξαίρεση θα καλυφθούν μετακινήσεις από τους τόπους κατοικίας στην Αθήνα και επιστροφή με αεροπλάνο μόνο για συνέδρους από τη νησιωτική Ελλάδα (νησιά Αιγαίου, Ιονίου, Κρήτη), την Αν. Μακεδονία & Θράκη, την Ήπειρο, καθώς και για όσους συνέδρους αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορούν να μετακινηθούν με άλλο οικονομικότερο μέσο μεταφοράς και μετακίνησης.

Επισημαίνεται ότι, σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατάτε τα εισιτήρια, τις αποδείξεις διοδίων και όσοι μετακινηθούν με αεροπλάνο, τις κάρτες επιβίβασης. Η πληρωμή θα γίνει αφού αποσταλούν ταχυδρομικά στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ και τα πρωτότυπα παραστατικά εξόδων της επιστροφής κάθε Συνέδρου στον τόπο προορισμού του.

Έξοδα που δεν συνοδεύονται από πρωτότυπα παραστατικά, δεν θα γίνουν δεκτά προς αποζημίωση από την Ομοσπονδία.

 

ΑΦΙΞΕΙΣ

Παρασκευή 15/3/2019:

-Σύνεδροι που θα έρθουν από Παρασκευή (2 διανυκτερεύσεις: Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Μαρτίου 2019), όσοι έρχονται από τις Περιφέρειες: Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιονίων Νήσων, Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης

 

Σάββατο 16/3/2019 (αφίξεις έως την ώρα έναρξης του Συνεδρίου):

Σύνεδροι που θα έχουν 1 διανυκτέρευση (Σάββατο 16/3/2019) όσοι έρχονται από τις Περιφέρειες: Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας .

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι Σύνεδροι από την Περιφέρεια θα φιλοξενηθούν σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια του ξενοδοχείου Four Seasons ***(Λεωφ. Ποσειδώνος 79, Γλυφάδα) και όχι σε μονόκλινα. Σε περίπτωση που Σύνεδρος επιθυμεί να διαμείνει σε μονόκλινο, θα καταβάλλει τη διαφορά. Επίσης, θα καλυφθεί η διαμονή και διατροφή τέκνου με αναπηρία μόνο σε περιπτώσεις Συνέδρων που θα διαμείνουν μαζί με το ανάπηρο παιδί τους. Όσοι εκ των συνέδρων εξ ανάγκης συνοδεύονται από το τέκνο τους ΑμεΑ ή και από την/τον σύζυγό τους παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσουν με την κα Μ. Καραμπίλα, στη γραμματεία της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, για να το δηλώσουν και να τους δοθούν σχετικές οδηγίες.

Οι Σύνεδροι κάθε φορέα θα διαμείνουν στο ίδιο δίκλινο δωμάτιο, εφόσον είναι του ιδίου φύλου. Αν είναι διαφορετικού φύλου, θα μοιραστούν το δωμάτιό τους με Σύνεδρο από οποιοδήποτε άλλο φορέα.

-Επίσης, αν οι Σύνεδροι του ίδιου φορέα είναι ανδρόγυνο με διαφορετικά επώνυμα, παρακαλούμε να μας γνωστοποιηθεί άμεσα, ώστε να τακτοποιηθούν στο ίδιο δωμάτιο. 

-Για τα δωμάτια θα επικοινωνείτε μόνο με την ΠΟΣΓΚΑμεΑ στην Αθήνα και συγκεκριμένα με την κυρία Μαρία Καραμπίλα στα τηλ. 210-5236501/ 210-5230423).

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ


Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και διατροφής μόνο για τους εκλεγμένους Συνέδρους κάθε φορέα και όχι για άλλα πρόσωπα, τα οποία τυχόν τους συνοδεύουν (εξαιρείται ανάπηρο τέκνο που συνοδεύει ο Σύνεδρος). Επίσης, δε θα καλυφθούν δαπάνες για τηλεφωνήματα και ποτά, καθώς και για φαγητό εκτός των γευμάτων που καλύπτει η ΠΟΣΓΚΑμεΑ.


Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,

                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                               ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                     ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset