Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

16 Μαρτίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 19ου ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ "ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πρώτη ημέρα του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

«Πορεία στο Μέλλον»

 

Μαζική ήταν η προσέλευση την πρώτη ημέρα του 19ου Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, των συνέδρων γονέων ατόμων με αναπηρία, που ήρθαν από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα,  για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας. Το Συνέδριο διεξάγεται σήμερα 16 και αύριο 17 Μαρτίου στο κτίριο της ΕΣΑμεΑ, στην Ηλιούπολη. Δεν έλειψαν οι συζητήσεις, ο ενθουσιασμός αλλά ούτε και η συγκίνηση. Ο πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ Γιάννης Λυμβαίος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους, μίλησε για τα τρέχοντα ζητήματα του γονεϊκού κινήματος και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις μάχες που έδωσε το εθνικό αναπηρικό κίνημα τα προηγούμενα χρόνια. Ολόκληρη η ομιλία του Γιάννη Λυμβαίου, καθώς και φωτογραφικό υλικό, μπορεί να αναζητηθεί στη σελίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στο facebook https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%BC%CE%B5%CE%91-1223891867639704/

 

Το Συνέδριο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ τίμησαν με την παρουσία τους: εκ μέρους της Κυβέρνησης η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, κα Θ. Φωτίου, ο πρώην υπουργός και πρώην πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, κ. Π. Κουρουμπλής, από την ΝΔ ο βουλευτής, κ. Χ. Θεοχάρης, από το Κίνημα Αλλαγής εκ μέρους της προέδρου του Φ. Γεννηματά η βουλευτής, κα Χριστοφιλοπούλου, από το ΚΚΕ ο κ. Χ. Χουρδάκης, από τη Λαϊκή Ενότητα ο πρώην βουλευτής, κ. Στρατούλης, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του EDF, κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο πρόεδρος της ΟΜΚΕ, κ. Κ. Σίμψης, δύο πρώην πρόεδροι της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, οι κ.κ. Πανανός και Στεφανίδης, ο πολλάκις Παραολυμπιονίκης, κ. Νίκος Πανανός, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου Πρωτοπρεσβύτερος, π. Ευθύμιος Κερμελής, ο πρόεδρος ΠΟΣΕΕΠΕΑ, κ. Δ. Παπαευθυμίου, ο γραμματέας του Σωματείου Εργοθεραπευτών, κ. Π. Μπούρος, η πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ, κα Γ. Μπουλμέτη και απέστειλε χαιρετισμό, η πρόεδρος του ΣΑΤΕΑ Μ. Κακαζιάνη.

 

Συγκίνηση επικράτησε στη βράβευση τόσο του Παραολυμπιονίκη, Νίκου Πανανού, για τη συνολική συνεισφορά του, αλλά και στις βραβεύσεις των μητέρων και αδερφών παιδιών και ατόμων με αναπηρία: Βραβεύτηκαν οι κυρίες Βάσω Λάσπη, Ολυμπία Κορδά, Έρη Καλογεροπούλου, Άννα Φερεντζάκη και Χριστίνα Σεϊτανίδου.

 

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται μέχρι το απόγευμα καθώς και αύριο Κυριακή 17 Μαρτίου με τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του Γενικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

 

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset