Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

1 Απριλίου 2019

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΑΓΟΠΟΥΛΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θλίψη στο Αναπηρικό Κίνημα για το θάνατο του Αναστάσιου Λαγόπουλου

  

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ, με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, είναι στη δυσάρεστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι χθες, 31 Μαρτίου 2019, έφυγε από κοντά μας ο Αναστάσιος Λαγόπουλος, ιστορικό στέλεχος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, αλλά και ολόκληρου του Αναπηρικού Κινήματος.

Ο Αναστάσιος Λαγόπουλος υπήρξε εξαίρετο στέλεχος της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος κατά την περίοδο 2008-2011 και για πάρα πολλά χρόνια ήταν μέλος στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και μέλος του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΣΑμεΑ. Πάνω απ’όλα όμως υπήρξε κορυφαίο και δυναμικό στέλεχος του αναπηρικού κινήματος, που βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων μας για τα δικαιώματα των παιδιών και των οικογενειών μας.

Αληθινός Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή, εξαίρετος οικογενειάρχης, με ήθος και αγαπημένος φίλος θα παραμείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στις μνήμες και στις καρδιές όλων μας.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ εκφράζει τη βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ελισάβετ, στην κόρη του Μαριάννα και στο γιό του Βασίλη.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019, και ώρα 11:00 στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού Θεοτόκου στην Καλαμαριά (Γαβριηλίδη Βλασίου 113, Καλαμαριά Θεσσαλονίκη).

Καλό σου ταξίδι Τάσο…

 

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

                                                                               

            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset