Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

15 Απριλίου 2019

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΜΚΕ) ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Παράσταση Διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ, την Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, από την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος(ΟΜΚΕ) και όλο το αναπηρικό κίνημα»

 

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ καλεί όλα τα μέλη της, τους γονείς-κηδεμόνες των ατόμων με βαριές αναπηρίες, αλλά και κάθε πολίτη να συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜΚΕ) έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (Λεωφ. Μεσογείων 432), αύριο Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, και ώρα από τις 14:00 έως τις 21:00.

«Η ΟΜΚΕ εκφράζει την οργή και αγανάκτησή της για το γεγονός ότι από την επίσημη πρεμιέρα της ΕΡΤ Sports HD, στις 8 Φεβρουαρίου 2019, η μετάδοση στη νοηματική του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, των 21:00, στο συγκεκριμένο κανάλι έχει ήδη ακυρωθεί πολλές φορές εξαιτίας αθλητικών μεταδόσεων και χωρίς καμία ενημέρωση προς την ΟΜΚΕ. Πρόκειται για κατάφωρη διάκριση σε βάρος των κωφών-βαρήκοων τηλεθεατών, η ενημέρωση των οποίων απαιτούμε να αντιμετωπίζεται με την ίδια σοβαρότητα και σε ισότιμη βάση με τους υπόλοιπους πολίτες, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 4488/2017.

Απαιτεί άμεσα να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη, καθημερινή τηλεοπτική μετάδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στη νοηματική, στις 21:00, με ταυτόχρονη αναγραφή υποτίτλων στην ελληνική γλώσσα, χωρίς εκπτώσεις και αστερίσκους, όπως ακριβώς ισχύει και για το δελτίο που απευθύνεται στους ακούοντες πολίτες».

 

Την Τρίτη  16 Απριλίου 2019 στις 14:00 έως στις 21:00, Δίνουμε ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,

 διαδηλώνουμε και διεκδικούμε το αυτονόητο: Μια ΕΡΤ αληθινά ανοιχτή σε όλους.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,

                                                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                

 

                                                      ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset