Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

23 Απριλίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ


ΠΡΟΣ: Φορείς-Μέλη ΠΟΣΓΚΑμεΑ

 

Θέμα: «Σύσκεψη μεταξύ ΠΟΣΓΚΑμεΑ και φορέων-μελών της »

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στις 16/04/2019, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση δυο συσκέψεων μεταξύ της Διοίκησης της Ομοσπονδίας με τους Φορείς-μέλη της και συγκεκριμένα η μια θα λάβει χώρα στην Αθήνα και η άλλη στη Θεσσαλονίκη.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019, στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας (Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη) και ώρα 13:00, για ενημέρωση, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Παρακαλούνται πολύ οι Πρόεδροι των φορέων με τουλάχιστον 1 έως 2 μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους να παρευρεθούν στην ως άνω σύσκεψη, οι εργασίες και τα συμπεράσματα της οποίας θεωρούνται απολύτως χρήσιμα και ουσιαστικά για τη συνέχιση του αγώνα των γονέων του Αναπηρικού Κινήματος για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών μας, ατόμων με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες.

 

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,    

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                             

                               

            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset