Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

10 Μαΐου 2019

12 ΜΑΪΟΥ 2019 : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ



« 12 ΜΑΪΟΥ 2019 : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ»

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, αντί της καθιερωμένης ανακοίνωσης, ακολουθεί κείμενο που έγραψε μια συνάδελφος, μητέρα ατόμου με βαριά αναπηρία:

 

« Είμαι ΜΑΝΑ, είμαι κόρη, είμαι σύζυγος. Είμαι νοικοκυρά, είμαι εργαζόμενη, είμαι πολίτης. Ονειρεύομαι, απογοητεύομαι, ελπίζω. Μεγαλώνω ένα παιδί που δε θα μεγαλώσει ποτέ. Κάποιοι με είπατε άτυχη, κάποιοι αγωνίστρια, ακόμη και ηρωίδα. Δε θέλω να με λυπάστε, δε θέλω να με θαυμάζετε. Θέλω να σέβεστε το παιδί μου που είναι διαφορετικό από το δικό σας. Θέλω να με βοηθήσετε να μεγαλώσουμε τον κόσμο που είναι μικρός για να μας χωρέσει όλους.

Όσο ζω μπορεί να σταματήσω να είμαι κόρη, εργαζόμενη, ίσως και σύζυγος. Όσο ζω δε θα σταματήσω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω τον κόσμο καλύτερο για  το παιδί μου. Αυτός ήταν, είναι και θα είναι ο σκοπός της ύπαρξης μου. Όχι γιατί είμαι ηρωίδα ή αγωνίστρια, απλά γιατί είμαι ΜΑΝΑ.»

 

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset