Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

18 Νοεμβρίου 2019

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και αγαπητού συναδέλφου του Γιώργου Λιακόπουλου, ιδρυτή και επί 21 συναπτά έτη Προέδρου του Σωματείου ΑμεΑ « Ο ΣΩΤΗΡ».

Ο Γιώργος Λιακόπουλος, υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το χώρο μας, ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ, αλλά κυρίως με το τεράστιο έργο του ως Πρόεδρος του Σωτήρα, δημιουργώντας δομές που παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, απολύτως ενταγμένες στην κοινότητα, καθιστώντας το φορέα του πρότυπο κέντρο υπηρεσιών για άτομα με βαριές αναπηρίες και ένα από τα σημαντικότερα της χώρας. Ο ίδιος θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας, πέρα από το σπουδαίο έργο του, ως ένας άνθρωπος εξαιρετικής παιδείας, ευγενικός και ήρεμος, αλλά ταυτόχρονα δυναμικός και αγωνιστής.

Ο Γιώργος Λιακόπουλος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.30, βυθίζοντας σε θλίψη όχι μόνο του οικείους του αλλά και όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να ζήσουμε από κοντά την πορεία και τον αγώνα του για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Από χθες το Αναπηρικό Κίνημα της χώρας είναι φτωχότερο.

Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαίρη, στην κόρη του Ράνια και στο γιό του Σωτήρη.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ι. Ναό των Αγίων Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος και Σπυρίδωνος Θαυματουργού την Τρίτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 12.30 στην ιδιαίτερη πατρίδα Κουλούρα Ημαθίας.



Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  

                                                             

            ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ  ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 



Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset