Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

26 Ιουνίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΚΤ / ΕΣΠΑ & ΔΡΑΣΗ ’ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓ. & ΕΠΑΓΓΕΛΜ.ΖΩΗΣ’ ΓΙΑ ΚΔΑΠμεΑ / Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

 

Κοινοποιείται, προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, η υπ. αριθμ. 64260/06.2020 Απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Φ.Ε.Κ. 2496/τ.Β’/23.06.2020), στο περιεχόμενο της οποίας εξειδικεύονται οι προϋποθέσεις συνέχισης της χρηματοδότησης:

(α) στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» έτους 2019-2020 για τις δομές που επαναλειτουργούν, σε συνέχεια της άρσης της αναστολής λειτουργίας αυτών και

(β) για τις λοιπές δομές που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ στα Ε.Π. του ΕΣΠΑ 2014-2020,

και για όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα επαναλειτουργίας των εν λόγω δομών.

 

Οι προβλέψεις της απόφασης βρίσκουν εφαρμογή, εφόσον οι φορείς / δομές, από την ημέρα επανέναρξής τους, λειτουργούν και απασχολούν το αναλογούν προσωπικό για τις προβλεπόμενες υπηρεσίες στα ωφελούμενα πρόσωπα.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset