Menu

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

28 Μαΐου 2021

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΣΥΔ

 

Προς: Φορείς – μέλη της ΠΟΣΓΚΑμεΑ


ΘΕΜΑ: «Συμβολή των φορέων στη διαμόρφωση των θέσεων της ΠΟΣΓΚΑμεΑ στο διαπραγματευτικό διάλογο για την κατάρτιση της νέας Σύμβασης μεταξύ ΕΟΠΥΥ και ΣΥΔ»

 

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της με αρ.πρωτ. 158/26-05-2021 επείγουσας ανακοίνωσης, με την οποία σας καλούσαμε να εξουσιοδοτήσετε την Ομοσπονδία μας προκειμένου να έχουμε την μαζικότερη και καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στη φάση της διαπραγμάτευσης με τον ΕΟΠΥΥ για την κατάρτιση του κειμένου της νέας Σύμβασης με τις ΣΥΔ, και διαπιστώνοντας τη θετική ανταπόκριση των φορέων-μελών μας σε αυτό το κάλεσμα, επανερχόμαστε ζητώντας τη συμβολή σας στην τελική διαμόρφωση των σχετικών θέσεων-προτάσεων της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, με σκοπό την βελτίωση της ισχύουσας Σύμβασης.

Η εσωτερική διαβούλευση δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φορείς που λειτουργούν αλλά και σε αυτούς που πρόκειται να λειτουργήσουν ΣΥΔ, να τοποθετηθούν επί του συγκεκριμένου θέματος για τη διασφάλιση της συλλογικότητας και της αποτελεσματικότητας της προσπάθειας που θα καταβάλλει και αυτή τη φορά η Ομοσπονδία μας με σοβαρότητα, τεκμηρίωση, ενότητα και αλληλεγγύη, αρχές που διέπουν διαχρονικά τη δημοκρατική λειτουργία του Αναπηρικού Κινήματος καθιστώντας το θεσμικό συνομιλητή με κύρος και αξιοπιστία.

Δεδομένου του σύντομου χρονικού διαστήματος που μεσολαβεί μέχρι την τελική φάση διαπραγμάτευσης, παρακαλούμε για την ανταπόκριση σας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021, ώστε να είναι εφικτή η έγκαιρη επεξεργασία και κωδικοποίηση των προτάσεων σας.

Υπενθυμίζουμε στους φορείς που δεν έχουν αποστείλει ακόμα τη συμπληρωμένη φόρμα εκπροσώπησης στον ΕΟΠΥΥ και στην ΠΟΣΓΚΑμεΑ, με τον τρόπο που περιγράφεται στην πρόσφατη ανακοίνωση, ότι θα πρέπει να το πράξουν άμεσα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα των παιδιών και των οικογενειών μας στην αξιοπρεπή διαβίωση.

 

                                                                                   Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,

                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

                                                       ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ        ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

               

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset