Menu

Δελτία Τύπου

Δελτία Τύπου

19 Μαρτίου 2019

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ 19ου ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16 & 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Συγκρότηση σε σώμα της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, μετά τις αρχαιρεσίες του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου, στις 16&17 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα»

 

Μετά τις αρχαιρεσίες πoυ έγιναν στις 17 Μαρτίου 2019 (στο κτίριο της ΕΣΑμεΑ, στην Ηλιούπολη), η Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανακοίνωσε τα ονόματα όσων εκλέχθηκαν στο Γενικό Συμβούλιο, με βάση το σταυρό προτίμησης, καθώς όσων εκλέχθηκαν στην Ελεγκτική Επιτροπή. Κατόπιν, συνεδρίασαν τα μέλη του νεοκλεγέντος Γενικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Καταστατικού της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, και εν συνεχεία ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα ως εξής:

 

1.      Πρόεδρος:  Μοσχολιός Ιωάννης (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

2.      Α΄Αντιπρόεδρος:  Ζουμπουλίδης Σπυρίδων (εκπρόσωπος πολλαπλών αναπηριών)

3.           Β΄Αντιπρόεδρος: Τζαμούσης Χρήστος (εκπρόσωπος συνδρόμου Down& αισθητηριακών αναπηριών)

4.      Γενική Γραμματέας: Ζαφειροπούλου Φωτεινή (εκπρόσωπος αυτισμού)

5.      Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας: Καπέλος Θωμάς (εκπρόσωπος αυτισμού)

6.      Ταμίας: Κουκοβίνης Χρήστος (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

7.      Αναπληρωτής Ταμίας: Κασίμης Νικόλαος (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

8.      Οργανωτικός Γραμματέας: Λυμβαίος Ιωάννης (εκπρόσωπος εγκεφαλικής παράλυσης)

9.      Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων: Ιωάννου Κυριακή (εκπρόσωπος νοητικής αναπηρίας)

 

 

Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΣΓΚΑμεΑ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει άοκνα τον αγώνα της Ομοσπονδίας για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών μας και των οικογενειών μας.


Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανένας και πρέπει όλοι να συνεχίσουμε μαζί ενωμένοι σαν γροθιά, μαζί με την ΕΣΑμεΑ, μαζί με κάθε μονάδα του αναπηρικού κινήματος, όπως μέχρι σήμερα πορευτήκαμε.


Οι αποφάσεις του 19ου Εκλογο-απολογιστικού Συνεδρίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, ο προγραμματισμός δράσης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ που εγκρίθηκε από το Συνέδριο, τα δικαιώματα των παιδιών μας όπως αυτά απορρέουν από τη Σύμβαση και το Σύνταγμα και προπάντων το υπέρτατο δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια για τα παιδιά μας ΑμεΑ και για τις οικογένειές μας συνεχίζουν να είναι ο οδηγός και το πλαίσιο των καθημερινών μας δράσεων, στόχων, διεκδικήσεων και προσπαθειών.  


Καλούμε όλους τους συναδέλφους γονείς να συστρατευθούν σε αυτόν τον κοινό αγώνα, σε αυτή τη νέα πορεία, στην ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πρόεδρο, κ. Ι. Μοσχολιό στο 6979-446443 και με την Γ. Γραμματέα κα Φ. Ζαφειροπούλου στο 6936-061392.

 

 

 

 

Print

Κατηγορίες

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset