Menu

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα

20 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 2022

 

ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης έναντι τρίτων στο πλαίσιο υλοποίησης του Κατασκηνωτικού Προγράμματος για Άτομα με Αναπηρία 2022»

Αξιότιμες/οι  Κυρίες/Κύριοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ), Ν.Π.Ι.Δ., μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, είναι το δευτεροβάθμιο όργανο του αναπηρικού κινήματος, που εκπροσωπεί τα άτομα με νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, εγκεφαλική παράλυση, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και τις οικογένειές τους, μέσω των Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων τους στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας και φορέας υλοποίησης του Κατασκηνωτικού Προγράμματος για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ), ως μέρος του ευρύτερου Κρατικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος, τις τελευταίες δεκαετίες.

Η ΠΟΣΓΚΑμεΑ στο πλαίσιο του Κατασκηνωτικού Προγράμματος Ατόμων με Αναπηρία για το έτος 2022, επιθυμεί να προβεί σε ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, για το σύνολο των ατόμων που θα συμμετάσχουν (κατασκηνωτές, συνοδοί και λοιπό προσωπικό ευθύνης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ).

Στους όρους, για τους καλυπτόμενους κινδύνους, που θα περιέχει το συμβόλαιο επιθυμούμε να συμπεριληφθούν και οι παρακάτω προσθήκες:

- Το συμβόλαιο να καλύπτει τους κατασκηνωτές-άτομα με αναπηρία και το προσωπικό ευθύνης της ΠΟΣΓΚΑμεΑ που θα συμμετάσχουν στο Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ, το οποίο θα υλοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από τον μήνα Ιούλιο 2022 έως τον μήνα Σεπτέμβριο 2022.

- Η μέγιστη διάρκεια κάθε κατασκηνωτικής περιόδου, συνεπώς και της ασφαλιστικής κάλυψης, θα είναι δέκα (10) ημέρες τόσο για τους κατασκηνωτές-άτομα με αναπηρία, όσο και για τους συνοδούς, συντονιστές, ιατρούς, νοσηλευτές, ναυαγοσώστες, βοηθητικό προσωπικό και προσωπικό γενικών καθηκόντων ΠΟΣΓΚΑμεΑ ανά κατασκηνωτικό χώρο.

- Η ασφαλιστική κάλυψη να παρέχεται από τη στιγμή που ο γονέας παραδίδει τον κατασκηνωτή στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, κατά τη διάρκεια παραμονής του στον κατασκηνωτικό χώρο, αλλά και στις διάφορες εξόδους, από τον κατασκηνωτικό χώρο, εφόσον προβλέπονται στο πλαίσιο λειτουργίας και οργάνωσης του Προγράμματος. Επίσης, πρέπει να παρέχεται κάλυψη για μετάβαση από την κατασκήνωση προς το νοσοκομείο και το αντίστροφο, σε περιπτώσεις που η διακομιδή γίνεται είτε με ασθενοφόρο, είτε με ταξί.

- Να παρέχεται κάλυψη στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, καθώς και σε όσα άτομα έχουν εξουσιοδοτηθεί από την Ομοσπονδία για να μετακινούνται από και προς τις κατασκηνώσεις, στο πλαίσιο παρακολούθησης και εποπτείας της υλοποίησης του Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ

Α/Α

ΠΕΔΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΟΣΟ

1

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

10.000€

2

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

10.000€

3

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

10.000€

4

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ Η΄ ΕΑΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΣΕ

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ

 

 

 

3.000€

 

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: 3.000 άτομα περίπου.

Παρακαλούμε πολύ οι προσφορές των ασφαλιστικών εταιρειών όπως αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΟΣΓΚΑμεΑ posgamea@otenet.gr , μέχρι τις 27 Ιουνίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

                                                                                        

                                                                                         Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   

                                                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                           ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ        ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset