Menu

Νέα

Νέα

18 Απριλίου 2019

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η 4Κ/2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ 6 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑμεΑ ΚΑΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η 4Κ/2019 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ 

6 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑμεΑ ΚΑΙ 3 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η 4Κ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα δύο (62) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – “Enterprise Greece” (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης).

Υπάρχουν 6 θέσεις για άτομα με αναπηρία 50% και άνω και 3 θέσεις για άτομα που έχουν αδερφό τέκνο ή σύζυγο καθώς και τέκνα ατόμων με αναπηρία 67% και άνω.

Το ΦΕΚ 9/8-4-2019, τεύχος ΑΣΕΠ, της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), αλλά διατίθεται και δωρεάν τόσο από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), όσο και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 22 Απριλίου 2019 ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 10 Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Ενώ, η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά λήγει στις 13 Μαΐου 2019, ημέρα Δευτέρα.

Επισυνάπτουμε το σχετικό ΦΕΚ της Προκήρυξης για να δείτε αναλυτικότερα τις θέσεις ανά κλάδο και ειδικότητα.

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset