Menu

Νέα

Νέα

10 Ιουλίου 2019

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


«Διακοπή της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου στη Ν. Πέραμο Καβάλας και άμεση εκκένωση, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

 

Σας ενημερώνουμε ότι ξημερώματα της 10ης Ιουλίου 2019, έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρός ανεμοστρόβιλος) έπληξαν την κατασκήνωση της Ν. Περάμου  Καβάλας του Δήμου Παγγαίου στην οποία ήδη φιλοξενούνται 174 άτομα (σύνολο κατασκηνωτών και προσωπικού συνοδείας τους) και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις και υποδομές της κατασκήνωσης, καθιστώντας αυτή μη λειτουργική και μη ασφαλή, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κανένας τραυματισμός.

Η ηγεσία του Δήμου Παγγαίου, οι υπηρεσίες του Δήμου, ο Πρόεδρος της κατασκήνωσης, κος Μεταξάς, οι εργαζόμενοι του Δήμου και η Πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας και το προσωπικό της ΠΟΣΓΚΑμεΑ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή των καταστροφών εντός της κατασκήνωσης, καταβάλλουν και θα συνεχίσουν να καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών, ώστε η κατασκήνωση να καταστεί λειτουργική και ασφαλή για τη συνέχιση του Κατασκηνωτικού Προγράμματος.

Μέχρι αυτό να καταστεί εφικτό, επιβάλλεται αφενός η άμεση εκκένωση της κατασκήνωσης συντεταγμένα και οργανωμένα, αφετέρου η συνέχιση των προσπαθειών και η συνεργασία μεταξύ όσων εμπλεκόμαστε στην υλοποίηση του Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ 2019 (Υπουργείο Εργασίας, Δήμος Παγγαίου, Δημόσιες Υπηρεσίες, ΠΟΣΓΚΑμεΑ, φορείς, προσωπικό) για να ξεκινήσει η επόμενη με συνθήκες ασφάλειας αλλά και καλής λειτουργείας της κατασκήνωσης.

Με επόμενη ανακοίνωση-ενημέρωση μας και μετά από συνεννόηση με το Δήμο Παγγαίου και το Υπουργείο Εργασίας, θα ενημερωθούν οι φορείς, οι συμμετέχοντες και το προσωπικό συνοδείας τους για την ακριβή ημερομηνία  έναρξης της Β΄ Περιόδου στη Ν. Πέραμο Καβάλας, χωρίς να επηρεάζεται η ημερομηνία λήξης της, η οποία παραμένει η 24η Ιουλίου 2019.

Με αίσθημα ευθύνης έναντι της ποιότητας και ασφάλειας των υπηρεσιών προς τα παιδιά μας, αλλά και της τόσο σημαντικής κατάκτησης που αποτελεί το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ, αναμένουμε τη συνεργασία όλων για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τα παιδιά μας, κυρίως κάτω από αυτές τις απρόβλεπτες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   

                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             

                                            

 

                                                 ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset