Menu

Νέα

Νέα

11 Ιουλίου 2019

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΛΟΓΩ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

«Ακύρωση της έναρξης της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τις βραδινές ώρες της 10ης Ιουλίου 2019, έντονα καιρικά φαινόμενα  έπληξαν την κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής του Δήμου Πολυγύρου (από την οποία είχαν ήδη αποχωρήσει τις πρωινές ώρες 290 άτομα -κατασκηνωτές ΑμεΑ και προσωπικό συνοδείας- όπου φιλοξενούνταν κατά τη διάρκεια της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου) και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις και υποδομές της κατασκήνωσης, καθιστώντας αυτή μη λειτουργική και μη ασφαλή για τη συνέχιση υλοποίησης του Κατασκηνωτικού Προγράμματος, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η έναρξη της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα 11 Ιουλίου 2019, ημέρα Πέμπτη.

Η ηγεσία του Δήμου Πολυγύρου, οι υπηρεσίες του Δήμου, ο Πρόεδρος της κατασκήνωσης, κ. Δ. Ζαγγίλας, οι εργαζόμενοι του Δήμου, η Πυροσβεστική υπηρεσία και το προσωπικό της ΠΟΣΓΚΑμεΑ βρίσκονται από την πρώτη στιγμή των καταστροφών εντός της κατασκήνωσης, καταβάλλουν και θα συνεχίσουν να καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών, ώστε η κατασκήνωση να καταστεί λειτουργική και ασφαλή για τη φιλοξενία των συμμετεχόντων στο πλαίσιο λειτουργίας του Κρατικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ.

Για να καταστεί αυτό εφικτό επιβάλλεται η συνέχιση των προσπαθειών και η συνεργασία μεταξύ όσων εμπλεκόμαστε στην υλοποίηση του Κατασκηνωτικού Προγράμματος ΑμεΑ 2019 (Υπουργείο Εργασίας, Δήμος Πολυγύρου, Δημόσιες Υπηρεσίες, ΠΟΣΓΚΑμεΑ, φορείς, προσωπικό), ώστε να ξεκινήσει η επόμενη κατασκηνωτική περίοδος με συνθήκες ασφάλειας αλλά και καλής λειτουργείας της κατασκήνωσης.

Με επόμενη ανακοίνωση-ενημέρωση μας και μετά από συνεννόηση με το Δήμο Πολυγύρου και το Υπουργείο Εργασίας, θα ενημερωθούν οι φορείς, οι συμμετέχοντες και το προσωπικό συνοδείας τους για την ακριβή ημερομηνία  έναρξης της Β΄ Περιόδου στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, χωρίς να επηρεάζεται η ημερομηνία λήξης της, η οποία παραμένει η 20η Ιουλίου 2019.

Με αίσθημα ευθύνης έναντι της ποιότητας και ασφάλειας των υπηρεσιών προς τα παιδιά μας, αλλά και της τόσο σημαντικής κατάκτησης που αποτελεί το Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΑμεΑ, αναμένουμε τη συνεργασία όλων για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τα παιδιά μας, κυρίως κάτω από αυτές τις απρόβλεπτες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

 

Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,   

                                   Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                             

                                       

 

                                                    ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ                   ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

 

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset