Menu

Νέα

Νέα

16 Μαρτίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19


ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Απόφαση αναστολής της υποδοχής κοινού στον χώρο λειτουργίας των γραφείων – διοικητικών υπηρεσιών της ΠΟΣΓΚΑμεΑ για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19»

 

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και αναλογιζόμενοι/ες τη σοβαρότητα της κατάστασης και το μέρος της ευθύνης που αντιστοιχεί σε όλους/ες μας για την προστασία της δημόσιας υγείας, σας γνωστοποιούμε πως από σήμερα, Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 και μέχρι την έκδοση νεότερης ανακοίνωσης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία (ΠΟΣΓΚΑμεΑ) δεν θα υποδέχεται κοινό - αιτήματα με φυσική παρουσία στους χώρους των γραφείων – διοικητικών υπηρεσιών της.   

Η εξυπηρέτηση των ερωτημάτων και των αιτημάτων του κοινού και η ενημέρωση των φορέων – μελών της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω:

- τηλεφώνου, στις γραμμές επικοινωνίας: 210 523 65 01 – 210 523 04 23 ή

- ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: posgamea@otenet.gr  

Η αποστολή fax από τη γραμμή 210 520 39 51 δεν θα πραγματοποιείται. Οι φορείς – μέλη που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ενημερώνονται μέσω τηλεομοιοτυπίας, θα πρέπει με ευθύνη τους να επικοινωνούν στα ανωτέρω τηλέφωνα για ζητήματα που τους αφορούν ή/και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Τυχόν εκκρεμή αιτήματα, τεκμήρια, βεβαιώσεις κ.λπ, οι χρονικές προθεσμίες των οποίων δεν επιδέχονται αναβολής ως προς τη διεκπεραίωσή τους, θα αποστέλλονται αποκλειστικά μέσω email.

Με αίσθημα ευθύνης, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις επί του προβλήματος αυτού που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα την ελληνική, και όχι μόνο, κοινωνία, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα για την υιοθέτηση πρόσθετων μέτρων, εφόσον χρειαστεί, αλλά και κάθε άλλου θέματος που βρίσκεται στον πυρήνα της δράσης μας, την προστασία των παιδιών μας, ατόμων με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και των οικογενειών τους.

Για οτιδήποτε νεότερο ως προς τις αποφάσεις και τα μέτρα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ έναντι της πρόληψης διασποράς του COVID-19 θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ανατρέχετε στους διαδικτυακούς τόπους τόσο της Ομοσπονδίας http://www.posgamea.gr όσο και της ΕΣΑμεΑ https://www.esamea.gr για περαιτέρω πληροφορίες ως προς τα ζητήματα που αφορούν και επηρεάζουν άμεσα την ελληνική αναπηρική οικογένεια.

Συνιστούμε, και από την πλευρά μας, σε όλους/ες ψυχραιμία και συμμόρφωση με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ευχόμαστε η γενικευμένη ανασφάλεια και αμηχανία του τελευταίου διαστήματος να μετατραπεί σύντομα σε – έστω συγκρατημένη - αισιοδοξία, με τα προληπτικά μέτρα για την ανακοπή της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού να αρχίσουν να προμηνύουν ενδείξεις επιτυχούς έκβασης και να αποδίδουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση σας.

                                                                  Για την ΠΟΣΓΚΑμεΑ,

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

               ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset