Menu

Νέα

Νέα

30 Μαρτίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ Α ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ COVID-19

 

Η Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ επεξεργάστηκε ένα περίγραμμα οδηγιών για παιδιά και οικογένειες για την αντιμετώπιση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού COVID-19, βασιζόμενη στις οδηγίες προστασίας της ψυχικής υγείας για τον γενικό πληθυσμό που έχουν εκδοθεί από τις οργανώσεις προάσπισης και προαγωγής της υγείας, με πρώτο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ειδικά για τον πληθυσμό των παιδιών και των εφήβων υιοθετήθηκαν απόλυτα οι οδηγίες που αφορούν στον γενικό πληθυσμό και επικεντρώθηκε η εστίασή τους στις ιδιαίτερες ανάγκες και αναπτυξιακές προκλήσεις του παιδιατρικού πληθυσμού.

Η Υπηρεσία Παιδιών και Εφήβων της Α΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ απαντάει τηλεφωνικά, καθημερινά τις εργάσιμες μέρες από 09:00 έως 14:00, στα τηλέφωνα 210 7600100 και 210 7669584, στις οικογένειες που χρειάζονται συμβουλές για τα παιδιά ή υποστήριξη.

Τις οδηγίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset