Menu

Νέα

Νέα

5 Μαΐου 2020

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 31 ΜΑΙΟΥ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΣΩΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

 

Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. η υπ’ αριθμ.Δ1α/ΓΠ.οικ.28237/05.05.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 1699/Β/05.05.2020) σύμφωνα με την οποία και λόγω εξακολούθησης συνδρομής επιτακτικών λόγων δημοσίου συμφέροντος, παρατείνεται έως 31/05/2020 η προσωρινή απαγόρευση της λειτουργίας επιμέρους εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημόσιων και ιδιωτικών, ενώ προβλέπεται η επαναλειτουργία συγκεκριμένων εκπαιδευτικών δομών κατά την περίοδο επανόδου στην κοινωνική κανονικότητα.

Η Κ.Υ.Α. συμπαρασύρει το πεδίο ισχύος των εγκυκλίων εγγράφων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφορικά με την παράταση, κατά τον ίδιο χρόνο, της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για τους φορείς ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία.

Τη σχετική απόφαση μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset