Menu

Νέα

Νέα

15 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Από 18/05/2020 έως 31/08/2020 μπορούν να υποβληθούν οι προτάσεις των δυνητικά δικαιούχων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014 – 2020, για τη χρηματοδότηση δράσεων ανάπτυξης και αναβάθμισης κοινωνικών υποδομών, με τη συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), κατόπιν Πρόσκλησης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού ύψους 5.500.000,00 ευρώ.  

Το περιεχόμενο της Πρόσκλησης αναφέρεται στη δημιουργία, βελτίωση, αναβάθμιση, επέκταση κοινωνικών υποδομών, όπως στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, δομές αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ, κέντρα διημέρευσης, ΚΔΑΠμεΑ, υποδομές φροντίδας αστέγων κ.λπ. Περιλαμβάνονται δράσεις αναμόρφωσης χώρων, επεκτάσεις κτιρίων – ανέγερση νέων πτερύγων, προμήθειες ειδικού εξοπλισμού, αναβάθμιση ενεργού υφιστάμενου εξοπλισμού, βελτιώσεις ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κλπ.

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έχουν  οι Δήμοι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, λοιποί φορείς καθ’ αρμοδιότητα καθώς και όσοι φορείς έχουν συνάψει προγραμματική σύμβαση με αυτούς.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω του ΟΠΣ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://logon.ops.gr.

Η πρόσκληση και τα έγγραφα που τη συνοδεύουν είναι διαθέσιμα στον διαδικτυακό τόπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας 2014 – 2020, στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

http://www.pepdym.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1052:-115-&catid=46:-2014-2020&Itemid=76

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset