Menu

Νέα

Νέα

23 Μαΐου 2020

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, 25/05/2020, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΕ ΑμεΑ (ΚΔΗΦ ΑμεΑ, ΚΔΑΠμεΑ): ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Την υπ. αριθμ. πρωτ.: Δ11/Φ.29/Γ.Π.οικ.19881/691/22-05-2020 εγκύκλιο υπέγραψε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου, με θέμα: «Επαναλειτουργία δομών ανοικτής φροντίδας, Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) και Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ)».

 

Από τη Δευτέρα, 25/05/2020 οι δομές αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτής φροντίδας σε άτομα με αναπηρία (ΚΔΗΦ ΑμεΑ και ΚΔΑΠμεΑ), δύνανται να επαναλειτουργήσουν, κατόπιν απόφασης της Διοίκησης του εκάστοτε φορέα, και υπό τις προϋποθέσεις τήρησης των μέτρων ασφάλειας και προσωπικής υγιεινής, κατά τα αναφερόμενα στο εγκύκλιο έγγραφο.

 

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για το περιεχόμενο της εγκυκλίου, που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.  

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset