Menu

Νέα

Νέα

23 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΔΗΦ ΑμεΑ "ΑΛΚΥΟΝΗ" ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ:

 

«Λειτουργία Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας  (ΚΔΗΦ) από το Σύλλογο ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ»


Το Kέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρία του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», υλοποιεί πρόγραμμα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» με Τίτλο «Κέντρα Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία ΚΔΗΦ».

Ο Σύλλογος ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ», μέσω του προγράμματος, καλύπτει με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, την παραμονή και ψυχοκοινωνική υποστήριξη-φροντίδα 20 ενηλίκων ΑμεΑ.

Οι υπηρεσίες διημέρευσης παρέχονται από Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από 07:00 έως 15:00 στο ΚΔ-ΗΦ του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» , επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου στην περιοχή «Λυγιάς» Ναυπάκτου.

Προκειμένου να καλυφθούν οι δύο (2) από τις τρεις (3) θέσεις ωφελούμενων ενηλίκων ΑμεΑ, (καθώς η τρίτη θέση καλύπτεται από επιλαχόντα) οι οποίοι τρεις (3) πρόκειται να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το πρόγραμμα στις 31/10/2020, καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή έως 30/10/2020 καταθέτοντας αίτηση στο Σύλλογο «ΑΛΚΥΟΝΗ» καθημερινά τις ώρες από 08:00 έως 14:00. Την αίτηση καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία μας στη διεύθυνση Β.Ε. Πλαστήρα 9 στη Ναύπακτο (τηλ. 2634027313).

Η επιλογή των άμεσα ωφελούμενων θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στην πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  «Δυτική Ελλάδα»  κωδικός πρόσκλησης 9.iv.11-b Α.Π. 2540/23.06.2016 της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η πράξη αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΑΛΚΥΟΝΗΣ»

Η Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας

 

Παναγοπούλου Βασιλική                                                      Θεοδοσόπουλος Θεοδόσιος

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset