Menu

Νέα

Νέα

9 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠμεΑ & Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 30/11/2020: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Εκδόθηκε, σήμερα, η υπ. αριθμ.πρωτ.: Δ11/Γ.Π.οικ.45385/1986/09.11.2020 Εγκύκλιος της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα: «Αναστολή Λειτουργίας Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Πρόσθετες Οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)».

 

Στο περιεχόμενο της εγκυκλίου εξειδικεύονται οι πρόσθετες προϋποθέσεις που διέπουν τη λειτουργία των ΚΔΑΠμεΑ και Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ, έως την 30η Νοεμβρίου 2020, και ειδικότερα:

(α) ΚΔΑΠμεΑ: Εξακολουθούν να λειτουργούν υπό την προϋπόθεση διενέργειας rapid ή PCR test για ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2, ανά εβδομάδα στους εργαζόμενους και, αν είναι δυνατό, με διαχωρισμό (χρονικό ή χωροταξικό) ανηλίκων και ενηλίκων, όπου υφίστανται και

(β) Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ: Εξακολουθούν να λειτουργούν υπό την προϋπόθεση διενέργειας rapid ή PCR test για ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2, μία φορά την εβδομάδα στους εργαζόμενους και στους ωφελούμενους.      

 

Η υπ’ αριθμ.πρωτ.: Γ.Π./Δ12/32819/1018/10.09.2020 Εγκύκλιος Οδηγιών για τη λειτουργία των ως άνω δομών εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο σώμα της εγκυκλίου, που ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset