Menu

Νέα

Νέα

12 Νοεμβρίου 2020

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ RAPID-TEST ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΣΓΚΑμεΑ _ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ


Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της υπ’ αριθμ.πρωτ.: 823/10.11.2020 ανακοίνωσης με θέμα: «ΠΟΣΓΚΑμεΑ: Εξασφαλίστηκε, σε χαμηλό κόστος, η προμήθεια γρήγορου τεστ νέου κορωνοϊού (Rapid Test), για τα Σωματεία -μέλη της Ομοσπονδίας», σας γνωστοποιούμε πως, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την προσέγγιση περισσότερων διεξόδων, εναλλακτικών επιλογών και λύσεων στα ζητήματα που καλούνται να ανταποκριθούν στο παρόν οι φορείς – μέλη της ΠΟΣΓΚΑμεΑ που λειτουργούν δομές που παρέχουν υπηρεσίες ανοικτής φροντίδας στα άτομα με αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ, Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ), διασφαλίστηκε, επιπλέον, η δυνατότητα προμήθειας, από την εταιρεία “DIAGNOSTIC SUPPORT”, rapid test COVID 19ανίχνευσης αντιγόνου στην τιμή των €8,70 (πλέον ΦΠΑ 6%), ανά τεμάχιο. Ειδικότερα:

ΠΡΟΪΟΝ

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΔΕΙΓΜΑ

ΣΥΣΚ/ΣΙΑ
ΤΕΜΑΧΙΑ

ΤΙΜΗ
ΤΕΜΑΧΙΟΥ
ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ

CORONA VIRUS
COVID-19
αντιγόνο

243103Ν-20

To test NADALCOVID-19 Ανίχνευση αντιγόνου προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα στη έγκαιρη διάγνωση λοίμωξης από SARS-CoV-2

Ρινοφαρυγγικά ή Στοματοφαρυγγικά δείγματα

20

8,70

Το test έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ με αριθμό 2830000612594, ενώ για περισσότερες πληροφορίες (πιστοποιητικά, οδηγίες χρήσης κ.α.), οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να ανατρέξουν στο περιεχόμενο των εγγράφων που επισυνάπτονται στο παρόν.

Όσοι εγγεγραμμένοι Σύλλογοι – μέλη της Ομοσπονδίας επιθυμούν να προβούν σε συνεργασία με την εταιρεία «DIAGNOSTIC SUPPORT» κάνοντας χρήση της ανωτέρω προσφοράς, μπορούν να επικοινωνούν, μέσω των Προέδρων τους, αναφέροντας την ιδιότητά τους, με τον κ. Βασίλειο Σκουτέρη, στον αριθμό τηλεφώνου: (210) 2133069 ή μέσω e-mail : info@diagnosticsupport.gr.


Οι ενέργειες συνεχίζονται και η ΠΟΣΓΚΑμεΑ θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

 

Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset