Menu

Νέα

Νέα

30 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020 Η ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΕ.Π.Α.: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ e-ΕΦΚΑ


Με το από 30/11/2020 δελτίο τύπου της Διοίκησης του e – ΕΦΚΑ, ανακοινώνεται η παράταση αναβολής των συνεδριάσεων των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α., στο σύνολό τους, από 01/12/2020 έως και 18/12/2020. 

Πιο συγκεκριμένα στο εν λόγω Δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής : 

"Σε συνέχεια του από 16.11.2020 Δελτίου Τύπουμε το οποίο αναβλήθηκαν οι συνεδριάσεις των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α. για την χρονική περίοδο από 17.11.2020 έως 30.11.2020 και δεδομένου ότι δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι αναβολής, σας ενημερώνουμε ότι:

Παρατείνεται η αναστολή στο σύνολο των συνεδριάσεων των Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α., οι οποίες διενεργούνται στις δομές του e-ΕΚΦΑ, καθώς και κατ’ οίκον, από την 1η  Δεκεμβρίου 2020 μέχρι και την 18η Δεκεμβρίου 2020, με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid-19, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες των εξεταζομένων, στους ιατρούς και στους υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ.

Τα ραντεβού, τα οποία αναβάλλονται, θα προγραμματιστούν κατά προτεραιότητα και οι αιτούντες θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία και ώρα εξέτασης, μετά την επαναλειτουργία των Υγειονομικών Επιτροπών.

Επισημαίνεται ότι, με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα δοθεί παράταση στην καταβολή συνταξιοδοτικών παροχών και προνοιακών επιδομάτων για όσα αιτήματα παράτασης επηρεάζονται από την αναβολή των συνεδριάσεων.

                            Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ του - ΕΦΚΑ"

 

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου :

 

https://www.efka.gov.gr/el/deltia-typoy/deltio-typoy-26

 

 

 

 

 

 

 

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset