Menu

Νέα

Νέα

21 Ιανουαρίου 2021

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ τ.ΙΚΑ ΚΑΙ τ.ΟΓΑ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ: ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ e-ΕΦΚΑ

 

Εγκύκλιο με θέμα: "Μεταφορά αρμοδιότητας χορήγησης του εξωιδρυματικού επιδόματος τ.ΙΚΑ και τ.ΟΓΑ σε Τμήματα Παροχών Ασθενείας Υποκαταστημάτων Μισθωτών", εστάλη από τη Γενική Διεύθυνση Συντάξεων του e-ΕΦΚΑ προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού, για την εφαρμογή της με αρ. 8697/12.01.2021 απόφασης του Διοικητή e-ΕΦΚΑ και την εξέταση των αιτήσεων των ασφαλισμένων που υποβάλλονται στον e-ΕΦΚΑ από 12.01.2021 καθώς και όσων υποθέσεων εκκρεμούν κατά την ημερομηνία αυτή. 

Με το εγκύκλιο έγγραφο συναποστέλλεται, μαζί με γενικές οδηγίες, προς διευκόλυνση των αρμόδιων υπαλλήλων, και το πλαίσιο της νομοθεσίας που διέπει τη συγκεκριμένη παροχή, η οποία θα πρέπει πλέον να  εφαρμόζεται από τις νέες αρμόδιες υπηρεσίες. 

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες σώμα της εγκυκλίου που ακολουθεί.   


Documents to download

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset