Menu

Νέα

Νέα

26 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠμεΑ & ΚΔ-ΗΦ ΑμεΑ ΑΠΟ 25/01/2021 ΕΩΣ 01/02/2021: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

 

Συνεχίζεται, με τις ίδιες προϋποθέσεις, η λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, για το διάστημα από 25/01/2021 έως 01/02/2021, σύμφωνα με το υπ. αριθμ.πρωτ.: Δ11/Γ.Π.οικ.3389/99/25.01.2021 έγγραφο της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Δόμνας Μιχαηλίδου.

Ειδικότερα, τα ΚΔΑΠμεΑ λειτουργούν με την προϋπόθεση διενέργειας rapid ή PCR τεστ για ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2, ανά εβδομάδα, στους/στις εργαζόμενους/ες και τη σύσταση για τον διαχωρισμό παιδιών – ενηλίκων, στις περιπτώσεις που παράλληλα υφίστανται οι δύο ηλικιακές ομάδες.

Στη διενέργεια rapid test, ανά εβδομάδα, παρακαλούνται να προβαίνουν και τα Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ, για τους/τις εργαζόμενους/ες και ωφελούμενους/ες, με την πρόβλεψη να διεξάγονται, στην περίπτωση των δεύτερων, εφόσον είναι εφικτό λόγω της αναπηρίας τους και δεν τους προκαλείται αναστάτωση (ιδίως σε περιπτώσεις ωφελούμενων με νοητική αναπηρία ή/και ΔΑΦ).   

Το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας με θέμα: «Πρόσθετες Οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)», οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δουν παρακάτω.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset