Menu

Νέα

Νέα

31 Ιανουαρίου 2021

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠμεΑ & ΚΔ-ΗΦ ΑμεΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021: ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ


Χωρίς αλλαγές στις προϋποθέσεις που ίσχυσαν στο προηγούμενο διάστημα, προβλέπεται η συνέχιση της λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) και Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία (Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ), έως και τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021.

Ως προς την εξακολούθηση συνδρομής των προϋποθέσεων αυτών και σε συνέχεια των προηγούμενων οδηγιών που αφορούσαν τη λειτουργία των συγκεκριμένων δομών, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Δόμνα Μιχαηλίδου, προέβη στην υπογραφή του υπ. αριθμ.πρωτ.: Δ11/Γ.Π.οικ.4329/122/29.01.2021 εγγράφου, με θέμα: «Πρόσθετες Οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)».

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν ακολούθως στο πλήρες σώμα του εγγράφου οδηγιών.

 

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset