Menu

Νέα

Νέα

4 Φεβρουαρίου 2021

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΕΩΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ



Με το παρόν σας γνωρίζουμε ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 392/τ. Β΄/03-02-2021, η υπ’αρ. Δ12α/ΓΠοικ.4112/64 απόφαση των Υφυπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με την οποία διευκρινίζεται η παράταση καταβολής των συντάξεων αναπηρίας και των προνοιακών παροχών σε χρήμα σε άτομα με αναπηρία.

Στην εν λόγω απόφαση επισημαίνεται το εξής : «Παρατείνεται έως την 30η Απριλίου 2021 η καταβολή των συντάξεων αναπηρίας και των προνοιακών παροχών σε χρήμα σε άτομα με αναπηρία που χορηγεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και όλων εν γένει των επιδομάτων που χορηγούνται λόγω αναπηρίας, η πιστοποίηση της οποίας πραγματοποιείται από τις υγειονομικές επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)….»

Δείτε το πλήρες κείμενο της απόφασης στο ΦΕΚ  που ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset