Menu

Νέα

Νέα

6 Φεβρουαρίου 2021

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΔΑΠμεΑ ΚΑΙ ΚΔΗΦ ΑμεΑ, ΑΠΟ 08/02/2021 ΕΩΣ 15/02/2021: ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Στην υπογραφή νέου εγγράφου οδηγιών που αναφέρεται στη λειτουργία των ΚΔΑΠμεΑ και Κ.Δ.-Η.Φ. ΑμεΑ από τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου έως και το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, προέβη η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με το νέο έγγραφο οδηγιών, για την περίοδο από 08/02/2021 έως και 15/02/2021, ώρα 06:00, εξακολουθούν να ισχύουν οι προϋποθέσεις του προηγούμενου διαστήματος για τη λειτουργία των δομών αυτών, ενώ  διευκρινίζεται / προστίθεται πως «στις γεωγραφικές περιοχές όπου υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω της εφαρμογής έκτακτων περιοριστικών μέτρων και για το χρονικό διάστημα που ισχύει, η λειτουργία των ανωτέρω δομών προσαρμόζεται ανάλογα».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε, ακολούθως, στο πλήρες σώμα του υπ. αριθμ.πρωτ.: Δ11/Γ.Π.οικ.5759/178/05.02.2021 εγγράφου, με θέμα: «Πρόσθετες Οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) και Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ)».

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset