Menu

Νέα

Νέα

8 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ, ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΟΙΚΟΥΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΟΙΜΩΞΗ COVID-19

 

Με την υπ’ αριθμ. 14109/ΓΔ4/05.02.2021 Απόφαση του Υπουργού Υγείας, Β.Κικίλια και της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζ.Μακρή (Φ.Ε.Κ. 455/τ.Β’/06.02.2021), προσδιορίζεται ο τρόπος ρύθμισης των απουσιών, κατά το πρώτο τετράμηνο του σχολικού έτους 2020-2021, των μαθητών/τριών κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, οι οποίοι/ες δεν πάσχουν οι ίδιοι/ες από κάποιο σοβαρό νόσημα πλην όμως συνοικούν με άτομα, τα οποία ανήκουν σε ομάδες αυξημένου κινδύνου σχετικά με τη λοίμωξη Covid-19.

Η δικαιολόγηση των απουσιών πραγματοποιείται ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση ειδικής, 5μελούς, επιστημονικής Επιτροπής που συγκροτείται για τον σκοπό αυτό, μετά την οποία οι μαθητές/τριες δύνανται να παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σύμφωνα με τους όρους και τη διαδικασία που αναφέρονται στη σχετική απόφαση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στο πλήρες σώμα της απόφασης, που ακολουθεί.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset