Menu

Νέα

Νέα

8 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΕΙΟ Κ.Α.Σ.Π. ΓΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ/ΗΣ ΣΤΟ ΚΔΗΦ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ


Από 08/12/2022 έως και 16/12/2022 μπορούν να υποβάλλονται νέες αιτήσεις ωφελούμενων - ατόμων με αναπηρία (εγκεφαλική παράλυση και συνοδά προβλήματα), ηλικίας 2,5 έως 12 ετών, για μια (1) κενή θέση στο πρόγραμμα του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Χατζηπατέρειου Κέντρου που λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας (09) «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ – ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ», με τη συμμετοχή του ΕΚΤ και τίτλο «ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ».

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι καθημερινή και παρέχεται από το Ίδρυμα Κοινωνικής Εργασίας (I.Κ.Ε.), λειτουργώντας ως δικαιούχος της Πράξης «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ» (με κωδικό ΟΠΣ 5002481) στο Χατζηπατέρειο Κέντρο (πρόγραμμα ΕΣΠΑ).

Για αναλυτικότερες πληροφορίες αναφορικά με την πρόσκληση (δικαιούχοι, δικαιολογητικά συμμετοχής, κριτήρια επιλογής, προθεσμίες, δήλωση ενδιαφέροντος κ.τ.ό), οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν ακολούθως στο πλήρες περιεχόμενο και στα συνοδευτικά αρχεία (δικαιολογητικά) της πρόσκλησης.

Print

Για παλαιότερες αναρτήσεις, επιλέξτε...ΕΔΩ

 

Archive


Αληθινός δείκτης του πολιτισμού δεν είναι το επίπεδο του πλούτου ή της μόρφωσης το μέγεθος των πόλεων ή αφθονία των προϊόντων, αλλά το ήθος των ανθρώπων που ανατρέφει η χώρα.
Ραλφ Γουάλντο Έμερσον


Background Color:
 
Background Pattern:
                               
Reset